Σοκ έχει προκαλέσει στην τουρκική κοινή γνώμη η άγρια δολοφονία μιας χορεύτριας της κοιλιάς από τον ίδιο της τον πατέρα, μετά από άγριο καυγά.

Η αστυνομία συνέλαβε τον σουβλατζή Χασάν Ουσλού, μετά την ανακάλυψη της τεμαχισμένης σορού της κόρης του και του απήγγειλε κατηγορίες για τον φόνο της 32χρονης Ντιντέμ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Ουσλού στραγγάλισε την κόρη του και απέκοψε τα άκρα της με ένα μεγάλο μαχαίρι που χρησιμοποιούσε στη δουλειά του για να κόβει ντονέρ.

O παιδοκτόνος ισχυρίστηκε στην ανάκριση ότι η κόρη του έπασχε από ψυχολογικά προβλήματαO παιδοκτόνος ισχυρίστηκε στην ανάκριση ότι η κόρη του έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.

Το άγριο έγκλημα στην επαρχία Αδριανούπολης αποκαλύφθηκε, όταν ένας περαστικός που μάζευε κουκουνάρια σε δάσος της περιοχής, εντόπισε τυλιγμένο σε εφημερίδα ένα βραχίονα του θύματος. Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων αστυνομικοί «χτένισαν» το δάσος και βρήκαν κι άλλα μέλη της σορού, που είχαν κοπεί με χειρουργική ακρίβεια. Αυτό ήταν και το στοιχείο που οδήγησε την αστυνομία στο να εστιάσει την προσοχή της για τον εντοπισμό του δολοφόνου στον πατέρα του θύματος. Μετά από έρευνα στο σπίτι του τον συνέλαβαν, όπως και την γυναίκα του, Σατί και τη νεότερη κόρη τους Οζλέμ, η οποία αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.

Η άγρια δολοφονία της 32χρονης Ντιντέμ Ουσλού έχει προκαλέσει σοκ στην τουρκική κοινή γνώμηΗ άγρια δολοφονία της 32χρονης Ντιντέμ Ουσλού έχει προκαλέσει σοκ στην τουρκική κοινή γνώμη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων ο παιδοκτόνος φέρεται να ομολόγησε στην ανάκριση ότι δολοφόνησε την κόρη του μετά από καυγά στις 14 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια την τεμάχισε κι έκρυψε αρχικά τα μέλη της σ’ έναν καταψύκτη. Αργότερα πήγε και τα έθαψε σε διάφορα σημεία στο δάσος, κάποια από τα οποία υπέδειξε στην αστυνομία. Στη διάρκεια της ανάκρισης ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι η κόρη του έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα κι ότι προσέβαλε τον ίδιο και τη γυναίκα του, τη μέρα που τη στραγγάλισε.

πηγή: iefimerida.gr

Follow us: