Ο Δήμος Λεβαδέων θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 στην περιοχή της Κρύας μπροστά από το Θολωτό εκδήλωση υποδοχής των ποδηλατοδρόμων που συμμετέχουν στη δράση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας.  Παράλληλα, το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και ειδικότερα η Νοσηλευτική Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς θα πραγματοποιήσει δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών.

Η εν λόγω δράση που έχει τίτλο “Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη” περιλαμβάνει ποδηλατοδρομία που ξεκινάει σήμερα από την Αλεξανδρούπολη και θα ολοκληρωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, διανύοντας 1.200 χλμ και περνώντας από περισσότερες από 40 πόλεις με στόχο την  ευαισθητοποίηση των πολιτών να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λεβαδέων και το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς καλούν όλους τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλλεται από το Υπουργείο Υγείας και το Ε.ΚΕ.Α. για την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών και την αύξηση των αποθεμάτων αίματος της χώρας.

 

Follow us: