Γκλέτσος προς Γαβρόγλου: “Σε λίγο η Στερεά θα πάψει να είναι παράρτημα”.

Για «Εφιάλτες» που έστρωσαν τον δρόμο στον υπουργό Παιδείας, προκειμένου η Στερεά Ελλάδα να χάσει το μοναδικό ΑΕΙ, κάνει λόγο ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ.Γκλέτσος, χαρακτηρίζοντας «υποτακτικούς όσους δεν όρθωσαν ανάστημα για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τα δίκαια και συνταγματικώς κατοχυρωμένα, για την ισονομία, δικαιώματα των Στερεοελλαδιτών”..

«Ήλθον, είδον και… αφού εξευτέλισε τους Αυτοδιοικητικούς που μέχρι πρότινος υποτίθεται αντιστεκόντουσαν, απήλθε από τον “τόπο του εγκλήματος” ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Ο κ. Υπουργός ήρθε στη Λαμία, όπου δυστυχώς βρήκε πρόθυμους “Εφιάλτες” για να πραγματοποιήσει την άλωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ήρθε υποτίθεται να ολοκληρώσει τον διάλογο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ποιον διάλογο, αφού οι αποφάσεις ήταν ήδη ειλημμένες και απέμενε το καλογραμμένο σενάριο να παιχτεί ενώπιον της τοπικής κοινωνίας για να το “φάει” ο λαός της Στερεάς Ελλάδας.

Προηγήθηκε η αναγγελία του “εγκλήματος” στην ΕΡΤ, όπου με το σιγοντάρισμα του δημοσιογράφου, μίλησε με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο για τους εκλεγμένους της Αυτοδιοίκησης, αποκλείοντας κάθε συζήτηση για Πανεπιστήμιο Στερεάς.

Κε Γαβρόγλου κάπου εδώ τελειώνει ο υποτιθέμενος διάλογος με τους υποτακτικούς σας. Η Στερεά Ελλάδα σε λίγο καιρό θα πάψει να είναι ουραγός και θα διεκδικεί δυναμικά όσα πραγματικά δικαιούται, χωρίς να είναι παράρτημα άλλων περιφερειών.

Για μένα δεν υπάρχει καμία νομιμοποίηση στα όσα επιχειρείτε για την ολοκληρωτική απαξίωση της Περιφέρειάς Στερεάς Ελλάδας.

Ο διάλογος – και αυτή τη φορά ο πραγματικός – θα ξεκινήσει από το μηδέν. Αν συνηθίσατε μέχρι τώρα να σας χαιρετούν με υπόκλιση και να σας φιλούν τα χέρια για τα κοκαλάκια που τους πετάτε, τώρα θα βρεθείτε προ εκπλήξεων, γιατί θα διαπιστώσετε ότι το ανάστημα του Στερεοελλαδίτη είναι απείρως πιο ψηλό από τα «διατάζω» των χαρτοφυλακίων σας.

Πέρυσι έφτασα ακόμη και σε απεργία πείνας για να υποστηρίξω τα δικαιώματα στην ισονομία των παιδιών του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας, καταλαβαίνετε ότι για να διαφυλάξω τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα μιας ολόκληρης Περιφέρειας, που είμαι διατεθειμένος να φτάσω.

Σας παρακαλώ όμως έστω και την ύστατη στιγμή να σταματήσετε να απαξιώνετε τον πραγματικό διάλογο με την κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας. Σας ζητώ, έστω και με πολιτικά κίνητρα, να ακούσετε τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις όσων λίγων απέμειναν να “φυλάττουν Θερμοπύλες”».

Follow us: