Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η  Παρνάσσια Ορειβατική Συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, στην περιοχή Λαπαθιάς στην Δαύλεια, από το Δήμο Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Δαύλειας, τον Σύλλογο Γυναικών Δαύλειας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαύλειας, τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο “Πανδαυλειακός”, τον Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Δαύλειας και με τους Συλλόγους  Γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της Δαύλειας.

      Στην συνάντηση συμμετείχαν περιπατητές, γυναίκες, άνδρες και παιδιά, από διάφορες περιοχές της Ελλάδος και γνώρισαν τις ομορφιές του Παρνασσού.

     Πραγματοποιήθηκαν δύο διαδρομές μεγάλης και μικρής απόστασης.

      Οι περιπατητές που συμμετείχαν στη μεγάλη διαδρομή, ξεκίνησαν από τον ‘’Λαπαθιά΄’ έφτασαν στην θέση “Aκρινό νερό”  και επέστρεψαν στην θέση Lαπαθιά Δαύλειας, μετά από 5 ώρες περίπου.

    Οι περιπατητές της μικρής διαδρομής, ξεκίνησαν από τη θέση ‘’Λαπαθιά’’  έφτασαν στην θέση “Κανάλια” και επέστρεψαν στην θέση Λαπαθιά Δαύλειας, μετά από 3 ώρες περίπου.

   Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  Αθλητισμού, κ. Καρβούνης Σωτήρης, ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες καθώς, επίσης και όλους τους εθελοντές και τους συλλόγους που βοήθησαν για την  πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

 

Follow us: