Μετά τις 13:00 το μεσημέρι σε Γενικά κι Επαγγελματικά Λύκεια

Μετά τις 13.00 το μεσημέρι θα αναρτηθούν στα Γενικά κι Επαγγελματικά Λύκεια οι βαθμοί των Πανελληνίων και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωσή του υπουργείου Παιδείας, οι εκτυπωμένες καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα σχολεία, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Παράλληλα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν την βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr , πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Την ίδια ημέρα, προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Για την συνέχεια, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου, προθεσμία που για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Από εκείνη την ημέρα και μετά η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου θα είναι αδύνατη.

Follow us: