Η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, συνεχίζοντας την δέσμη των κοινωνικών της δράσεων, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό να ενισχύσει την τράπεζα αίματος της Οργάνωσης. Η τράπεζα αίματος της ΟΝΝΕΔ δεν απευθύνεται μόνο στα μέλη μας, αλλά όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθον, σε οποιονδήποτε πολίτη έχει ανάγκη. Δεν δημιουργήθηκε για να διαιρέσει, αλλά, αντίθετα, για να μας θυμίζει έμπρακτα ότι αυτά που μας ενώνουν είναι είναι πολύ περισσότερα αφούη αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, δεν έχει ”χρώμα”.

Ως ΟΝΝΕΔ απευθύνουμε κάλεσμα όχι μόνο στα μέλη μας, αλλά σε όλους τους πολίτες να συμβάλουν σε αυτή μας την προσπάθεια, προσφέροντας μια φιάλη αίμα, η οποία αναπληρώνεται άμεσα από έναν υγιή οργανισμό, μπορεί, όμως, να σώσει μια ανθρώπινη ζωή σε μια κρίσιμη στιγμή.

Τους καλούμε επίσης, ακόμα και αν για οποιονδήποτε λόγο δεν συμμετάσχουν στη δράση μας, να ενισχύσουν τις τράπεζες αίματος της χώρας ως εθελοντές αιμοδότες.

Η αιμοδοσία άλλωστε, ειδικά για εμάς τους νέους, πρέπει να είναι στάση ζωής.

Η Δράση μας θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Απριλίου και ώρες 9:30 πμ – 12:30 μμ.

 

Follow us: