Για επιδοτούμενη ενοικίαση στους ΡΟΜΑ…

Εδώ είμαστε! Έχετε διαμερίσματα, σπίτια ανοίκιαστα, για τα οποία πληρώνετε χαράτσια  και κινδυνεύετε να τα χάσετε; Μην ανησυχείτε, καθώς το κράτος έχει την λύση!

Νοικιάστε τα σε αλλοδαπούς και ΡΟΜΑ, που επιδοτούνται γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο..

 Ο Δήμος Θηβαίων μετά από απόφαση της “Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την κατάργηση του οικισμού ΡΟΜΑ”, στο πλαίσιο προσπάθειας αναζήτησης χρηματοδότησης για δράσεις κοινωνικής ένταξης των ΡΟΜΑ, εστιάζει το ενδιαφέρον του στην υλοποίηση της δράσης επιδότησης ενοικίου.

Προς τούτο και στο πλαίσιο διερεύνησης διαθέσιμων οικημάτων,  απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς ιδιοκτήτες ακινήτων (διαμερισμάτων ή μονοκατοικιών) που επιθυμούν να ενοικιάσουν τα ακίνητα τους σε οικογένειες ΡΟΜΑ, μέσω προγράμματος επιδότησης ενοικίου και για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  στα γραφεία της ΔΗΚΕΘ : Βουρδουμπά 13,  στην κα Αναστασία Θάνου, τηλέφωνο 2262026581email:anastasia.thanou@yahoo.gr , από ώρες 09:00 έως 13:00.

Τα διαμερίσματα ή μονοκατοικίες θα πρέπει να είναι χωρητικότητας από 4 έως 8 άτομα και κατά προτίμηση σε καλή κατάσταση, με θέρμανση, με τους απαραίτητους κύριους και βοηθητικούς χώρους, άμεσα διαθέσιμα, χωρίς οφειλές σε ΔΕΚΟ.

Follow us: