Μετατράπηκαν σε ανταλλακτικά…

Δικογραφία σε βάρος 46χρονου, ιδιοκτήτη επιχείρησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, σχηματίστηκε από τους Αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας Χαλκίδας, στα πλαίσια πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας..

Στην επιχείρηση του εντοπίστηκαν διάφορα εξαρτήματα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, για το οποίο είχε δηλωθεί η κλοπή του στις 16 Δεκεμβρίου 2017, στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων Αττικής..

Πρόκειται  για 4 πλαϊνές πόρτες αυτοκινήτου, πορτ – παγκάζ,

καπό αυτοκινήτου, μπροστινό δεξί φτερό αυτοκινήτου,

δερμάτινο κάθισμα οδηγού, καθώς και τμήμα κονσόλας.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι στην επιχείρηση, μεταφέρθηκαν από άγνωστους δράστες και στην συνέχεια μετατράπηκαν σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, επιπλέον 28 οχήματα, εκ των οποίων 27 Ι.Χ.Ε. και  ένα φορτηγό, για ταοποία , είχαν δηλωθεί οι κλοπές τους το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο του 2017, από διάφορες περιοχές της Αττικής (Καλλιθέα, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Μαρούσι, Κολωνό, Παγκράτι, Γαλάτσι, Κηφισιά, Ηλιούπολη, Χαλάνδρι, Πατήσια κ.λ.π.).

Από τους Αστυνομικούς κατασχέθηκαν επίσης διάφορα έγγραφα των κλεμμένων οχημάτων, τα οποία βρέθηκαν σε δασική έκταση, κοντά στην επιχείρηση  ανταλλακτικών του 46χρονου.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Follow us: