Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, πραγματοποίησε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Στερεάς Ελλάδας, ο Υποστράτηγος  κ. Πουρσανίδης Μιλτιάδης, συνοδευόμενος από τον Αστυνικικό Δ/ντή Βοιωτίας , κ. Τσάτση Μιχάλη.

  Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Π. Ε. Βοιωτίας.

« Από την δική μας πλευρά παρουσιάσαμε το  προφίλ της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

  Αναφερθήκαμε στην άριστη συνεργασία με τον Αστυνομικό  Δ/ντή Βοιωτίας, κ Τσάτση Μιχάλη και όλο το υπηρεσιακό δυναμικό , το οποίο είναι πάντα παρόν στη  διαχείριση κρίσεων που έχουν να κάνουν με τις χιονοπτώσεις και τις πλημμύρες.

  Όσον αφορά  τη θερινή περίοδο , ενημερώσαμε  τον Υποστράτηγο για τις αντιπυρικές ζώνες προστασίας , στις οποίες έχουμε διανοίξει στο 90% της Βοιωτίας.

  Συζητήσαμε τη σήμανση του οδικού μας δικτύου και την απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων, έτσι όπως είναι καθορισμένη από τη σχετική  νομοθεσία.

  Συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα των Ρομά , ειδικά της  περιοχής της Θήβας και γενικότερα θέματα ασφάλειας των πολιτών του Νομού.

  Ευχαριστώ τον Αστυνομικό Δ/ντή Βοιωτίας ,κ Τσάτση Μιχάλη για την άψογη συνεργασία και εύχομαι στον νέο  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Στερεάς Ελλάδας κ. Πουρσανίδη Μιλτιάδη καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα.

  Η συνεργασία μαζί του θεωρείται δεδομένη»

Τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά.

 

Follow us: