Από το Βουκουρέστι σε Παρίσι..

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας και στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΤΤR 2018 στο Βουκουρέστι, όπου δόθηκε η δυνατότητα στους επιχειρηματίες του τουρισμού να αποκτήσουν επαφή με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων και προβλήθηκαν τα τουριστικά πλεονεκτήματα της Στερεάς στο τηλεοπτικό εθνικό δίκτυο της Ρουμανία.

Παράλληλα, στελέχη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησαν επαφές , μεσκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, με εκπροσώπους του Ρουμανικού Κοινοβουλίου, την Ελληνορουμανική Ένωση και δημοσιογράφους..

Η επιμονή μας να είμαστε παντού και να προβάλλουμε το τουριστικό μας προϊόν σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται, αλλά και σε κάθε ευκαιρία που δημιουργούμε, έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι στρατηγική που χάραξε νέο δρόμο στην Στερεά Ελλάδα. Η εικόνα της Στερεάς Ελλάδας στο εξωτερικό έχει αλλάξει, δεν έχει καμία σχέση με εκείνη προηγούμενων χρόνων και το διαπιστώνω μιλώντας με όλους τους ξένους δημοσιογράφους, με όλους τους εκπροσώπους ξένων τουριστικών φορέων. Δεν εφησυχάζουμε, αλλά αντιθέτως, μαζί με τους επιχειρηματίες μας, μαζί με τους παραγωγούς μας, σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα και δείχνουμε σε όλο τον κόσμο τη δύναμη που διαθέτουμε σε υποδομές και υπηρεσίες” τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ.Μπακογιάννης, αναφερόμενος στην στρατηγική της συμμετοχής σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και δηλώνοντας ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να αποτελεί εργαλείο για κάθε πρωτοβουλία που αναβαθμίζει την Στερεά στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή της Περιφέρειας, που αποτελείται από επιχειρηματίες του τουρισμού, λαμβάνει ήδη μέρος στην Διεθνή Έκθεση ITB, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Salon Destination Nature, στο Παρίσι.

Follow us: