Στη Χαλκίδα βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του ( 12 & 13/2 ) στο νομό της Εύβοιας .

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποίησε δίωρη συνάντηση  με νέους επιχειρηματίες του νομού, σε κεντρικό μαγαζί της πόλης, χωρίς την παρουσία δημοσιογραφικού φακού, ακούγοντας αναλυτικά τα προβλήματα τους για την νεανική επιχειρηματικότητα, τις δυνατότητες της τοπικής ανάπτυξης αλλά και την υπερφορολόγηση που αποτελεί εμπόδιο για κάθε νέα επένδυση.

Εδώ με τον Λευτέρη Τσέλλο, πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θήβας

Στο τέλος της βραδιάς προτίμησε να έρθει σε επαφή με νέους ανθρώπους ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες ενώ ανάμεσα τους ήταν και οι Βοιωτοί, Θοδωρής Καλοπήτας ( Πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας ), Λευτέρης Τσέλλος ( Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θήβας) και Σωτήρης Καλλής ( Αναπλ. Δ/ντης ΟΝΝΕΔ) πιστοποιώντας ότι η επαναδραστηριοποίηση και οι δράσεις της ΟΝΝΕΔ στην Βοιωτία, το τελευταίο ενάμιση χρόνο, μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από τα υψηλά κλιμάκια τόσο της γαλάζιας νεολαίας όσο και του κόμματος της ΝΔ.

Εδώ με τον Θοδωρή Καλοπήτα πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας 

Την Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη  Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στα Ψαχνά, το Μαντούδι, την Ιστιαία και την Αιδηψό.
Follow us: