ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ κ. ΓΙΩΤΑΣ ΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

Η τελευταία ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Φανής Παπαθωμά, αναδύει προεκλογικό άρωμα, αλλά είναι και μια ενδιαφέρουσα άσκηση μεταμοντερνισμού, αφού αντικαθιστά την πεζή πραγματικότητα με την ελευθερία της υποκειμενικότητας και την κατασκευή μη νοήματος. Η «ορθή και μελετημένη διαχείριση των δικών της πόρων» είναι με απλά λόγια η αδυναμία της Περιφέρειας να δημοπρατήσει μέσα στο 2017 το έργο της αγροτικής οδοποιϊας στην Κωπαϊδα πράγμα που άφησε αδιάθετο το 1.400.000 ευρώ περίπου. Για την απορρόφηση αυτού του ποσού (το οποίο ο Υπουργός Αλέξης Χαρίτσης άφησε για χρήση στην Περιφέρεια) ο Δήμος Λεβαδέων πρότεινε το έργο του Δημοτικού Σταδίου, έργο που είναι ένα από τα πρώτα αιτήματά μας από το 2015 προς την ΓΓΑ. Για του λόγου το αληθές θυμίζω ότι στη σύσκεψη που έγινε στις 22 Ιουνίου 2017 στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για την παραμονή του Λεβαδειακού στην Super League, ο υφυπουργός είχε αναφερθεί στην πίεση της δημάρχου Λεβαδέων για το συγκεκριμένο έργο και πρότεινε την χρηματοδότησή του από κοινού με την Περιφέρεια. Η κυρία Παπαθωμά το αρνήθηκε κατηγορηματικά παρουσία πολλών συμπολιτών μας.

Όσο για το κατόρθωμα να ξοδέψει κονδύλια από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων χωρίς να επιβαρύνει τους <<Έλληνες φορολογούμενους έστω και με 1€>>, αυτό πια είναι εφάμιλλο με το θαύμα του πολλαπλασιασμού των άρτων.

Για τα υπόλοιπα και την ενημέρωση των δημοτών θα επανέλθω.

Η ανακοίνωση της Φ.Παπαθωμά

Χαίρομαι πάρα πολύ που η κυρία Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης , κ. Χαρίτση Αλέξη, με σχετικό Δελτίο Τύπου, για την ένταξη του έργου αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , συνολικού ύψους 330.000€, με τον οποίο η Περιφέρεια έχει άριστη συνεργασία πάνω από κόμματα και ιδεολογίες .
Βεβαίως στην αγωνία της να φανεί αρεστή στην “Κουμουνδούρου” , ξέχασε πως το συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε πρόταση της Π. Ε. Βοιωτίας , η οποία πήρε την πρωτοβουλία να εξασφαλίσει την χρηματοδότηση με ορθή και μελετημένη διαχείριση των δικών της πόρων , στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).
Αυτό σημαίνει ότι ούτε το Υπουργείο, ούτε ο Έλληνας φορολογούμενος, επιβαρύνονται έστω και με 1€.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες,
χωρίς πολιτικές ατζέντες ,
χωρίς πολιτικούς εγωισμούς .

Οι συνεργασίες και οι ομάδες κάνουν τη διαφορά, για το καλό του τόπου μας.

Follow us: