Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Friday, Oct 20th

Last update04:42:45 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΘΗΒΑ 10ο Φεστιβάλ Πλαταιών! •Με 4ήμερο εκδηλώσεων
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

10ο Φεστιβάλ Πλαταιών! •Με 4ήμερο εκδηλώσεων

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Τετραήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταιών ΩΕΡΟΗ, στις 3, 4, 5 και 6 Αυγούστου, για 10η συνεχή χρονιά…

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 3 Αυγούστου, ώρα 6.30 το απόγευμα, με πεζοπορία και ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο των Πλαταιών και η συνάντηση θα γίνει στο Τουριστικό Περίπτερο του χωριού ..

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου, ώρα 6.00 το απόγευμα, θα γίνει αναβίωση Παλαιών Παιχνιδιών, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου..

Το Σάββατο 5 Αυγούστου, ώρα 9.00 το πρωΪ, ξεκινά ο Αγώνας Αντοχής, στην Πλατεία των Πλαταιών και στις 9.00 το βράδυ, θα γίνει προβολή φωτογραφιών από τα 10 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου, στην πλατεία και τις 10.30 ακολουθεί Λαϊκή βραδιά..

Την Κυριακή 6 Αυγούστου, ώρα 11.00 το πρωϊ, στην πλατεία του χωριού έχει ζωγραφική για παιδιά και στις 9.00 το βράδυ ακολουθεί το Φεστιβάλ Πατάτας, στην πλατεία, τραγούδια από την γυναικεία χορωδία του Ι.Ν Ευαγγελιστή Λουκά Θήβας, Μαγειρική και παραδοσιακοί χοροί, από τους Δικταίους – Καστρινούς, τον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορευτικό Όμιλο, το Δημοτικό Σχολείο Πλαταιών και τον Σύλλογο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΪΟ».

M.X.