Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Στο 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο συμμετείχε η Περ. Στερεάς Ελλάδας
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

Στο 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο συμμετείχε η Περ. Στερεάς Ελλάδας

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Με τις επιστημονικές εργασίες «Ίδρυση & Λειτουργία παρατηρητηρίου περιβάλλοντος – Μελέτη περιβαλλοντικών παραμέτρων περιοχής Ασωπού ποταμού» και «Παρακολούθηση της ποιότητας των επιφανειακών υδάτων του Ασωπού ποταμού» συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο  που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης η Περιφέρεια Στερεάς συμμετείχε και στο 7th International Conference Swimming Pool & Spa  που πραγματοποιήθηκε στη Κω με την εργασία «Αssessment of indoor hotel swimming pools in a ski resort area in Greece».

«Με συγκινεί ιδιαίτερα το γεγονός  ότι τα στελέχη των υπηρεσιών μας συνεχίζουν την επιμόρφωσή τους,  με την συμμετοχή τους σε επιστημονικά συνέδρια. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, τον κ. Ρουσέτη, την κ. Ζυγογιάννη και την κ. Μπλουγουρά για την εκπόνηση των εργασιών καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κ. Παπαθωμά για την αμέριστη στήριξή της», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Ιωάννης Ταγκαλέγκας και συμπλήρωσε: «Η Περιφερειακή Αρχή και προσωπικά ο Κώστας Μπακογιάννης  δίνει έμφαση στην ενίσχυση της επιστημονικής  κατάρτισης των στελεχών μας, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, η οποία και  θα οδηγήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».