Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με επιτυχία ο 8ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

Με επιτυχία ο 8ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 8ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς που διοργάνωσε ο Α.Κ.Ο.Λ., σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, την Αθλητική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, την Ποδηλατική Ομάδα ALL TERRAIN και την Αγωνιστική Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς (Α.Λ.Φ.Α.Λ.),

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή όλων όσων ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη χρήση του ποδηλάτου, είτε από χόμπι, είτε ως μέσο άθλησης σε μια «βόλτα» με ποδήλατο με στόχο τη προτεραιότητα χρήσης του ποδηλάτου, ως μέσου μετακίνησης μέσα στην πόλη, έναντι αυτής του αυτοκινήτου.

Συνολικά υπήρχαν τρείς διαδρομές μια μικρή 800 μ. για κορίτσια και αγόρια γεννημένα μέχρι το 2010, δηλαδή μέχρι 7 ετών, μια μεσαία 6.360 μέτρα για παιδιά από το 2009 μέχρι το 2003 και μια μεγάλη 10.500 μέτρα για γυναίκες και άνδρες από 15 ετών και πάνω.

Η συμμετοχή ήταν δωρεάν και σε όλους όσοι συμμετείχαν και τερμάτισαν δόθηκε αναμνηστικό συμμετοχής ενώ κληρώθηκαν και διάφορα δώρα μεταξύ των οποίων και ένα ποδήλατο.

Κοινοποιήστε