Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λαϊκός Ημιμαραθώνιος στη Θήβα «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ»
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

Λαϊκός Ημιμαραθώνιος στη Θήβα «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ»

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Την  Κυριακή 21 Μαϊου διεξάγεται  ο καθιερωμένος πλέον Λαϊκός  Ημιμαραθώνιος «Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα» στην Θήβα.

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, με δική τους ιατρική ευθύνη, άνδρες και γυναίκες από 19 ετών και άνω,  που θα στείλουν την δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, προς τον Δημοτικό  Οργανισμό  Θήβας, στην διεύθυνση Κύπρου 3 (πάροδος),  Ταχ. Κώδικας: 32200, Τηλ./Fax: 22620 23970,  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. :  Πληροφορίες:   Μπάκας   Κων/νος ή να   δηλώσουν συμμετοχή  μέχρι και  την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία , που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Θήβας, από 6.30 μέχρι 8.00 το πρωϊ ή στο σημείο εκκίνησης, στο Τρόπαιο της Μάχης, στα Λεύκτρα, από 7:00 έως 8:30 το πρωϊ.

Όλοι οι αθλητές θα αγωνισθούν σε μία κατηγορία Ανδρών & μία Γυναικών.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή  21 Μαΐου, στις 9.00 το πρωϊ, από το Τρόπαιο της Μάχης στα Λεύκτρα και η διαδρομή  είναι 21,8 χιλιόμετρα, όλη  άσφαλτος με 7 σταθμούς ανεφοδιασμού με νερά, ισοτονικά, χυμούς, φρούτα   και θα ακολουθήσει την πορεία:  Τρόπαιο – Λεύκτρα – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί – Τάχι – Θήβα.  Τερματισμός Κεντρική Πλατεία Θήβας.

Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη,  που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα, από τους κριτές του αγώνα και την Τροχαία, ενώ τον αγώνα  θα υποστηρίζουν δύο ασθενοφόρα, ένα  στην διαδρομή & ένα στο σημείο τερματισμού.

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν κατά την διάρκεια του αγώνα, την κάρτα συμμετοχής,  που θα παραλάβουν από την γραμματεία και θα έχουν τοποθετημένη  στο στήθος τους με παραμάνα.

Η μεταφορά των αθλητών από την Κεντρική Πλατεία Θήβας προς το σημείο εκκίνησης θα γίνει με λεωφορεία, που θα αναχωρήσουν από την Θήβα   από τις 7:30 έως 08:00 το πρωϊ και ένα λεωφορείο θα μεταφέρει τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών από το σημείο εκκίνησης στο σημείο τερματισμού.

Οι απονομές θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας  στις 11.30, στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες  θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί  αναμνηστικό  μετάλλιο και δίπλωμα   συμμετοχής.

Κοινοποιήστε