Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Friday, Oct 20th

Last update04:42:45 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑ Εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στις 30 Απριλίου
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στις 30 Απριλίου

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Στη Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, η οποία ολοκληρώθηκε με το Συνέδριο που είχε πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2016.

Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό την εναρμόνιση των οργανωτικών μονάδων όλων των βαθμίδων προς το νέο οργανωτικό πλαίσιο της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας προκηρύσσονται πανελλαδικά, εκλογές για την ανάδειξη Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ), Προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων και Οργανώσεων Εξωτερικού, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 30η Απριλίου 2017.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, που εγγραφήκαν ηλεκτρονικά για πρώτη φορά ή που πιστοποιήθηκε η εγγραφή τους μέσα από την σελίδα της οργάνωσης https://members.onned.gr το προηγούμενο διάστημα.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνει από τις 22 έως 23 Απριλίου 2017 ενώ σε επίπεδο νομού θεωρείται βέβαιη η εκ νέου υποψηφιότητα, του μέχρι πρότινος προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, Θοδωρή Καλοπήτα όπως και η υποψηφιότητα του Λευτέρη Τσέλλου για την θέση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Θήβας.

Κοινοποιήστε