Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Στα πράσα 2 στην Χαλκίδα!
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

Στα πράσα 2 στην Χαλκίδα!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Έκλεψαν πάνω από 80 υδρομετρητές από πολυκατοικίες…

Αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους και ο ιδιοκτήτης εταιρίας ανακύκλωσης…

Δυο άτομα, ηλικίας 22 και  21 ετών, συνελήφθησαν στην Χαλκίδα, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 19χρονος συνεργός τους, οι οποίοι έκλεβαν κυρίως υδρομετρητές  της Δ.Ε.Υ.Α. Χ από πολυκατοικίες.. Στην δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης εταιρίας συγκέντρωσης και  ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής…

Η σύλληψη τους έγινε στα πλαίσια διερεύνησης υπόθεσης κλοπής, που διαπράχθηκε σε εργοτάξιο στην περιοχή της Χαλκίδας και από την έρευνα διαπιστώθηκε πως το χρονικό διάστημα από 9 έως 13 Μαρτίου, εμπλέκονται σε 10 τουλάχιστον υποθέσεις κλοπών από πολυκατοικίες, όπου είχαν αφαιρέσει περισσότερους από 80 υδρομετρητές της Δ.Ε.Υ.Α. Χ και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία  στην συνέχεια πωλούσαν στην εταιρία ανακύκλωσης..

Οι νεαροί είναι γνώριμοι στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς την έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη, για συναφή και άλλα αδικήματα, όμως κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και «σωφρονισμένοι» να συνεχίζουν την δράση τους!