Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Monday, Sep 25th

Last update06:56:04 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΘΗΒΑ Ημέρα της Γυναίκας για τις ΙΣΜΗΝΗ Θήβας!
http://www.viotiki-ora.gr
eskarlas.gr
buzzin
buzzin
buzzin

Ημέρα της Γυναίκας για τις ΙΣΜΗΝΗ Θήβας!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Θύμισες, εθελοντισμός και γλέντι μέχρι πρωϊας…

Μ. Θαλασσινού:«Όλες μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε..»

Γυναίκες κάθε ηλικίας κατέκλυσαν το κέντρο «Μπάρμπα Γιάννης» στο Μοσχοπόδι, όπου οι Γυναίκες του ΙΣΜΗΝΗ γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα τους…

«Η σημερινή ημέρα βρίσκει της Ελληνίδες  σε πολύ δύσκολη οικονομική, όπου πάλι εμείς οι γυναίκες καλούμαστε  να αποτελέσουμε το ανάχωμα  στην πλημμύρα, παρά το ότι η ανεργία μας πλήττει περισσότερο. Καλούμαστε να γίνουμε το στηριγμα της οικογένειας , καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με καρτερία και αισιοδοξία τα τεκταινόμενα, καθώς κρύβουμε μέσα μας απεριόριστες δυνάμεις σαν πηγή ζωής που είμαστε» τόνισε μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ΙΣΜΗΝΗ Μ. Θαλασσινού, καλώντας τις γυναίκες «όλες μαζί να αγωνιστούν»..

«Γιατί όλες μαζί  μπορούμε και θα τα καταφέρουμε , βοηθώντας η μια την άλλη και όλες μαζί τον συνάνθρωπο μας» υπογράμμισε  αναφέροντας τρανό παράδειγμα τα μέλη του Συλλόγου, που στα πλαίσια του εθελοντισμού, δίνουν ανάσα στην κρίση σε όλους τους τομείς, που μαστίζει την περιοχή μας …

Η κ. Θαλασσινού ευχαρίστησε θερμά τα μέλη, που σατιρίζουν τον Σύλλογο  και ιδιαίτερα τις γυναίκες , που είναι καθημερινά στο πλευρό του,  συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε του δραστηριότητα!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε,  για την προσφορά και το φιλανθρωπικό τής Έργο στην τοπική κοινωνία,  η Πρόεδρος τής  Τοπικής  Κοινότητας Ελεώνα Δέσποινα Κατσέλη, ενώ παρόντες ήσαν Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος Γυναικείων Συλλόγων.