ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

0
1281

Αντιποίηση και παράνομη οπλοφορία στην Λαμία

Χειροπέδες σε 72χρονο φόρεσαν οι Αστυνομικοί σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, , ο οποίος κατηγορείται για αντιποίηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αστυνομικοί  της Άμεσης Δράσης Λαμίας, περιπολούσαν στην περιοχή, όταν εντόπισαν τον 72χρονο, να κινείται με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του επί της παλαιάς εθνικής οδού Λαμίας – Δομοκού, χρησιμοποιώντας φάρο και σειρήνα, που ομοίαζαν με οχήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε όχημα που οδηγούσε αστυνομικός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας.

Όταν ο αστυνομικός συμμορφώθηκε και στάθμευσε το όχημά του, ο συλληφθείς προσποιήθηκε ότι είναι αστυνομικός Υπηρεσίας Ασφαλείας, αλλά μόλις αντιλήφθηκε την ιδιότητα του αστυνομικού, τράπηκε σε φυγή.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο 72χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα στο όχημά του, βρέθηκαν φορητός φάρος χρώματος μπλε – κόκκινου, φορητός φάρος, χρώματος μπλε, σύστημα ηχητικών κλήσεων άμεσης ανάγκης, ενσωματωμένο στο χώρο του κινητήρα του οχήματος, καθώς και συσκευή taser, με ενσωματωμένο φακό .

Follow us: