Νέο κρούσμα στην Κάτω Τιθορέα και χειροπέδες σε “σωφρονισμένο” 39χρονο

Οι απάτες σε βάρος κυρίως των ηλικιωμένων συνεχίζονται και μάλιστα από επιτήδειους, που συνελήφθησαν για ίδια παραπτώματα, αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι και “σωφρονισμένοι” χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του “νόμου”.

Ο “σωφρονισμένος” 39χρονος, που είχε ξανά απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ για ίδια παραπτώματα, αυτή την φορά χτύπησε στην Κάτω Τιθορέα, όπου τερματίστηκε άμεσα η δράση του με χειροπέδες, που του φόρεσαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Αμφίκλειας -Ελάτειας.

Ο 39χρονος πήγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο σπίτι 83χρονης, παριστάνοντας τον φίλο του γιου της, κατάφερε να της πάρει 250 ευρώ και την έπεισε να μπει στο αυτοκίνητο του και να την μεταφέρει στην τράπεζα, προκειμένου να κάνει ανάληψη μετρητών και να του παραδώσει επιπλέον χρήματα..

Αστυνομικοί του Τμήματος που περιπολούσαν στην περιοχή κι ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν και συνέλαβαν άμεσατον 39χρονο, στην κατοχή του οποίου δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες τραπεζών και χρήματα..

Οι Αστυνομικοί επέστρεψαν στην 83χρονη τα χρήματα που της πήρε ο 39χρονος, κατάσχεσαν το αυτοκίνητο του απατεώνα, οδηγώντας τον ίδιο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παράλληλα, ερευνούν τυχόν εμπλοκή του στην τέλεση και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων.

Follow us: