Αν όχι στην Σπερχειάδα στην πόλη των κοκορετσάδων τότε που αλλού, θα μπορούσε να γίνει 130 μέτρα κοκορέτσι… το μεγαλύτερο κοκορέτσι στην Ελλάδα!

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στην Κοινότητα Σπερχειάδας, ο Σύλλογος Γυναικών Σπερχειάδας  σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μακρακώμης, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤΕ και με την στήριξη των Συλλόγων της πόλης μας, θα ετοιμάσει το παραδοσιακό έδεσμα της περιοχής, το κοκορέτσι, σε μια τεράστια υπαίθρια, συνεχόμενη ψησταριά, για να το απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Έχοντας ως στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας και την ανάδειξη των τοπικών μας εδεσμάτων, διοργανώσαμε την μεγάλη αυτή Γιορτή Κοκορετσιού, συνδυάζοντας το ξακουστό και παραδοσιακό αυτό έδεσμα, με πολύ κέφι, μουσική και χορό.

Η Γιορτή μας θα ξεκινήσει από τις 18:00, όπου το τεράστιο κοκορέτσι θα αρχίσει να σιγοψήνεται κατά μήκος της  οδού Αφών Παππά, καταλήγοντας στον προαύλιο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου «Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα» .

Η εκδήλωση θα συνεχισθεί  με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, παρουσίαση Ρουμελιώτικων χορών από τους τοπικούς Χορευτικούς Συλλόγους και γλέντι μέχρι πρωίας!

Φυσικά δεν θα λείψει από κανένα τραπέζι το άφθονο δωρεάν κοκορέτσι!

Σας περιμένουμε για  να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, εδώ… στην πόλη του Κοκορετσιού… στην Σπερχειάδα!

Follow us: