H Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) συμμετέχει και φέτος δυναμικά στην έκθεση DEFEA και σας περιμένει στο Περίπτερό της (Hall 3, Stand D2) για να γνωρίσετε τις απεριόριστες δυνατότητες της μεγαλύτερης αμυντικής βιομηχανίας της χώρας.

Στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA – Defence Exhibition Athens, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Μαΐου 2023 στην Αθήνα, η ΕΑΒ θα ξετυλίξει όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων της που την καθιστούν ευθέως ανταγωνιστική απέναντι στις μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού.

Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα το ρεκόρ του 2021. Στους χιλιάδες επισκέπτες αλλά και σε 45 επίσημες στρατιωτικές και κυβερνητικές αντιπροσωπείες από 22 χώρες θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα αναγνωρισμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τμήμα της πρυμναίας ατράκτου του αεροσκάφους F-16 Viper, καθώς και το τελευταίας τεχνολογίας UAV του προγράμματος «Αρχύτας», ένα αεροσκάφος τύπου μικτής πτέρυγας, με σχεδιασμό που διαφέρει από τα άλλα UAVs, καθώς διαθέτει VTOL (κάθετη απογείωση και
προσγείωση). Το ενδιαφέρον θα προσελκύσει ακόμη το ραντάρ εντοπισμού μικρών drones «Τηλέμαχος», το οποίο διαθέτει εξαιρετική διακριτική ικανότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αποστολές επιτήρησης, εντοπισμού και αντιμετώπισης drones είτε αυτόνομα, είτε εντός ενός ολοκληρωμένου συστήματος.

Στον χώρο του περιπτέρου της ΕΑΒ οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν και για τα ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της Εταιρείας, τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα των δεξιοτήτων στον τομέα της αεροπορικής συντήρησης (αεροσκάφη & ελικόπτερα, κινητήρες A/C, ηλεκτρονικά), με τα ειδικά μαθήματα (επισκευή δομών, τεχνικές συγκόλλησης), τα μαθήματα ποιότητας κ.λπ.

Η ΕΑΒ ευελπιστεί και φέτος να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε νέες αγορές, αναδεικνύοντας τη δυναμική και εξωστρεφή πολιτική της.

Follow us: