EVIL DEAD RISE
Αίθουσα 1
Ώρες Προβολής: 19:20, 21:30
Δευτέρα Μειωμένη Τιμη 7 €
Σκηνοθέτης: Lee Cronin
Σεναρίο: Lee Cronin
Ηθοποιοί: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Nell Fisher, Morgan Davies, Jayden Daniels, Gabrielle Echols
Κατηγορία: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
Διάρκεια: 97 Λεπτά
Έτος: 2023 ΧΩΡΑ: ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΗΠΑ & ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Υπόθεση:
Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το “Evil Dead Rise” αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.
Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
Αίθουσα 2
Ώρες Προβολής: 19:20, 21:30
Δευτέρα Μειωμένη Τιμη 7 €
Σκηνοθέτης: Julius Avery
Σεναρίο: Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos & R. Dean McCreary
Ηθοποιοί: Russell Crowe, Franco Nero, Alex Essoe, Daniel Zovatto, Laurel Marsden, Peter DeSouza-Feighoney, Carrie Munro
Κατηγορία: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ
Διάρκεια: 103 Λεπτά
Έτος: 2023 ΧΩΡΑ: ΗΠΑ
Υπόθεση:
Ο Πατήρ Αμόρθ (Russell Crowe) ερευνά μία τρομαχτική υπόθεση δαιμονισμού ενός αγοριού και καταλήγει να ξεσκεπάσει μία συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό έχει προσπαθήσει απεγνωσμένα να καλύψει. Ο βραβευμένος με Όσκαρ® Russell Crowe (Ένας Υπέροχος Άνθρωπος-A Beautiful Mind) υποδύεται τον αληθινό αρχιεξορκιστή του Βατικανού, τον θρυλικό Πατέρα Γκαμπριέλε Αμόρθ, τα συνταρακτικά απομνημονεύματα του οποίου μεταφέρονται για πρώτη φορά στον κινηματογράφο.
ΑΡΡΗΚΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
Αίθουσα 3
Ώρες Προβολής: 19:10, 21:30
Δευτέρα Μειωμένη Τιμη 7 €
Σκηνοθέτης: Guy Ritchie
Σεναρίο: Ivan Atkinson, Marn Davies & Guy Ritchie
Ηθοποιοί: Jake Gyllenhaal, Swen Temmel, Jason Wong, Antony Starr, Alexander Ludwig, Jonny Lee Miller, Emily Beecham, Dar Salim, Fahim Fazli, Bobby Schofield
Κατηγορία: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
Διάρκεια: 123 Λεπτά
Έτος: 2023 ΧΩΡΑ: ΑΓΓΛΙΑ & ΙΣΠΑΝΙΑ
Υπόθεση:
Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο Λοχίας Τζον Κίνλι συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ. Μετά από μια επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν ο Τζον γυρίσει στην Αμερική και μάθει πως ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο, αποφασίζει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.
SUPER MARIO BROS. Η ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
Αίθουσα 1
Σάββατο – Κυριακή Ώρα Προβολής: 17:20
Μειωμένη Τιμη 6 €
Σκηνοθέτης: Aaron Horvath, Michael Jelenic
Σεναρίο: Matthew Fogel
Μεταγλώττιση: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Αξιώτης, Θάνος Λέκκας, Δημήτρης Σάρλος, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Μαριάνθη Σοντάκη, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Βασίλης Μήλιος, Πέτρος Δαμουλής, Ιφιγένεια Στάικου
Κατηγορία: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Διάρκεια: 93 Λεπτά
Έτος: 2023 ΧΩΡΑ: ΗΠΑ & ΙΑΠΩΝΙΑ
Υπόθεση:
Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.
ΚΑΤΣΕ ΣΤ’ ΑΒΓΑ ΣΟΥ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
Αίθουσα 2
Σάββατο – Κυριακή Ώρα Προβολής: 17:20
Μειωμένη Τιμη 6 €
Σκηνοθέτης: Gabriel & Rodolfo Alatriste
Σεναρίο: Eduardo M. Clorio
Μεταγλώττιση: Γιώργος Σκουφής, Ειρήνη Ασπιώτη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Φωτεινή Ντεμίρη, Μιχάλης Ψυχράμης, Κατερίνα Πέτσα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Μήλιος, Πάνος Αποστολόπουλος, Βασίλης Παπαστάθης, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Θάνος Λέκκας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ντίνος Σούτης
Κατηγορία: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Διάρκεια: 89 Λεπτά
Έτος: 2021 ΧΩΡΑ: ΜΕΞΙΚΟ
Υπόθεση:
Ο χαριτωμένος κόκορας Τότο και η αγαπημένη του πουλάδα Ντι είναι οι περήφανοι γονείς δύο μικρών αβγών, της Λούσι και του Μαξ, τα οποία έχουν την ιδιαιτερότητα να χρυσίζουν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάποιοι συλλέκτες σπάνιων αυγών τα αρπάζουν και τα παίρνουν μαζί τους μέχρι το Κονγκό. Εκεί διοργανώνονται μυστικά γεύματα για εκατομμυριούχους από όλο τον κόσμο, που πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τα πιο εξωτικά πιάτα. Ο Τότο και η Ντι, παρέα με τους φίλους τους, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν μέχρι την αφρικανική ήπειρο και να σώσουν τα παιδιά τους εγκαίρως, αποφεύγοντας κάθε λογής κινδύνους όπως πεινασμένους κροκόδειλους, τρεις ιπποπόταμους, ένα μάτσο τρελές μαϊμούδες και τον ίδιο τον Βασιλιά της Ζούγκλας.
ΜΟΥΜΙΕΣ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
Αίθουσα 3
Σάββατο – Κυριακή Ώρα Προβολής: 17:20
Μειωμένη Τιμη 5 €
Σκηνοθέτης: Juan Jesus Garcia Galocha
Σεναρίο: Jordi Gasull
Μεταγλώττιση: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Παπαστάθης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώτα Μηλίτση, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Τάσος Τζιβίσκος, Πέτρος Δαμουλής, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Μαριάνθη Σοντάκη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Αξιώτης, Ειρήνη Γκρέκα
Κατηγορία: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Διάρκεια: 88 Λεπτά
Έτος: 2023 ΧΩΡΑ: ΙΣΠΑΝΙΑ & ΗΠΑ
Υπόθεση:
Στην Αίγυπτο, στα έγκατα της γης, υπάρχει μια πόλη γεμάτη μούμιες ηλικίας 3000 ετών. Με αυτοκρατορική εντολή, η πριγκίπισσα Νέφερ πρέπει να παντρευτεί τον Τουτ, αλλά κανείς τους δεν θέλει να το κάνει: η Νέφερ ποθεί την ελευθερία της και ο Τουτ είναι αλλεργικός στη δέσμευση. Όμως, οι επιθυμίες των Θεών είναι αναπόφευκτες και ο Τουτ θα πρέπει να παντρευτεί τη Νέφερ σε μόλις επτά ημέρες, φέρνοντας στο γάμο το αρχαίο δαχτυλίδι που του χάρισε ο Φαραώ. Εν τω μεταξύ, στην επιφάνεια της γης, ο Λόρδος Σιλβέστερ Κάρναμπι πραγματοποιεί μια αρχαιολογική αποστολή στην οποία, για πρώτη φορά, βρίσκει κάτι σχετικό: έναν αιγυπτιακό τάφο όπου εκτός από πολλά τρόπαια, βρίσκει και μια βέρα. Είναι η ευκαιρία του να μείνει στην ιστορία, και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αλλά δεν υπολογίζει στο γεγονός ότι αυτό το δαχτυλίδι έχει ήδη έναν ιδιοκτήτη… Όταν ο Τουτ ανακαλύπτει ότι το δαχτυλίδι του έχει κλαπεί, δεν έχει άλλη επιλογή από το να σκαρφαλώσει στον ανθρώπινο κόσμο και να διεισδύσει στο σημερινό Λονδίνο. Συνοδεύεται από τον μικρότερο αδερφό του Σέκεμ, ένα οκτάχρονο αγόρι και τον Κροκ, ένα μωρό κροκόδειλο και το κατοικίδιο του Σέκεμ. Παράλληλα η Νέφερ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να το σκάσει από το γάμο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Μαζί, οι τρεις μούμιες θα πρέπει να περιηγηθούν στο σύγχρονο Λονδίνο, να ανακτήσουν το δαχτυλίδι που έχει κλέψει ο Λόρδος Σίλβέστερ Κάρναμπι και, κάτι που δεν ήταν στα σχέδια του Τουτ και της Νέφερ, να μάθουν να συμπαθούν ο ένας τον άλλον.
Follow us: