(Μ. Πέμπτη 21/4 – Δευτέρα 26/4)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η  υπηρεσία καθαριότητας και αποκομιδής των απορριμμάτων και ανακύκλωσης, για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, θα λειτουργήσει ως εξής :

  • Στο Δίστομο και στο Στείρι η αποκομιδή των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί την Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 και  το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου 2022.
  • Στην Αράχοβα και στο Λιβάδι η αποκομιδή των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, την Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 και το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου 2022.
  • Στην Αντίκυρα και στην Παραλία Διστόμου η αποκομιδή των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί την Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 και  το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου 2022.

Την Κυριακή και την Δευτέρα  του Πάσχα δεν θα γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.

Παρακαλούνται οι δημότες, να βοηθήσουν  στο έργο των συνεργείων καθαριότητας, τηρώντας το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί για τις εορτές του Πάσχα. Ειδικότερα, καλούνται να συνδράμουν στην εικόνα της καθαριότητας της πόλης, αποθηκεύοντας προσωρινά τα απορρίμματά τους και να μην τα κατεβάζουν στους κάδους, τις ημέρες που δεν θα γίνεται η αποκομιδή.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία. 


Ο Δήμαρχος

Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας

Ιωάννης Σταθάς

Follow us: