Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, με συν διοργανωτές τον Δήμο Λεβαδέων, την  Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς  Ελλάδας) την στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν, Στερεάς & Εύβοιας και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης  Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, προκηρύσσει: 

τον 6ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου, ¨Λ Ε Β Α Δ Ο Σ m o u n t a i n t r a i l ¨ 2022 

(Διαδρομή μήκους 23,7 χλμ. 1ος αγώνας) 

 ( Διαδρομή μήκους 10,8 χλμ. 2ος αγώνας) 

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 06 Μαρτίου 2022 

Τόπος διεξαγωγής : Λιβαδειά Βοιωτίας 

Ώρα διεξαγωγής : 

  • 1ος αγώνας 23,7 χλμ. 10.00 
  • 2ος αγώνας 10,8 χλμ. εκκίνηση 11:15 

 Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ Δ Ι Α Δ Ρ Ο Μ Η Σ 

Οι δύο αγώνες έχουν αφετηρία και τερματισμό στο ίδιο σημείο, την περιοχή των πηγών της Έρκυνας  (ΚΡΥΑ). Οι διαδρομές και των δύο αγώνων ξεκινούν από υψόμετρο 179 μέτρων και φθάνουν στο  υψηλότερο σημείο τα 905 μ. ο πρώτος και τα 580 μ. ο δεύτερος. 

Στον πρώτο αγώνα των 23,7χλμ.,τα 17 χλμ. είναι μονοπάτια, τα 5,2 χλμ. δασικοί δρόμοι και το 1.5 χλμ. άσφαλτος και πεζόδρομος, με θετική υψομετρική που ξεπερνά τα 1.550 μ. 

Στον δεύτερο αγώνα των 10,8χλμ., τα 7.500 μ. είναι μονοπάτια, τα 1.800 μ. δασικός δρόμος, και τα 1.500 μ. άσφαλτος και πεζόδρομος, με τη θετική υψομετρική να ξεπερνά τα 650 μ. 

Οι διαδρομές έχουν σήμανση με :  

  • Μεταλλικές πινακίδες με το γράμμα Λ και βελάκι κατεύθυνσης
  • Πινακίδες προσαρμοσμένες σε ευδιάκριτα σημεία με το γράμμα Λ και κόκκινο χρώμα Ταινία έργου και χρώμα κόκκινο σε εμφανή σημεία των διαδρομών.

Μετά τον τελευταίο δρομέα και στους δύο αγώνες θα ακολουθεί έμπειρος συνοδός (σκούπα) έχοντας  μαζί του υγρά, τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό. 

Ο αγώνας με δεδομένο ότι έχει θετική υψομετρική διαφορά μεγαλύτερη των 1.250 μ., αποτελεί για τους ενδιαφερόμενους κριτήριο για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ολύμπου το 2022-23.

Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ 

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Συνιστάται στους μη έχοντες ανάλογη εμπειρία, να μην δηλώσουν συμμετοχή, με δεδομένο ότι ορισμένα σημεία της μεγάλης διαδρομής έχουν υψηλό συντελεστή δυσκολίας 

Ο κάθε συμμετέχων αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα και υποχρεούται να συμπληρώσει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής εγγραφής.  

Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ε Σ & Κ Ο Σ Τ Ο Σ Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ 

Κόστος συμμετοχής : 

  • Για τον αγώνα της μεγάλης διαδρομής στα 23,7 χλμ., είναι 20 €, και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG, ένα υπέροχο περιλαίμιο το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ για τις χειμερινές προπονήσεις , τροφοδοσία σε έξι (6) σταθμούς , ασφαλιστική κάλυψη για όλη τη διάρκεια του αγώνα και βαρύτιμο μετάλλιο για όλους τους  συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον προβλεπόμενο χρόνο.  
  • Για τον αγώνα της μικρής διαδρομής στα 10,8 χλμ., είναι 15 και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG, ένα υπέροχο περιλαίμιο το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ για τις χειμερινές προπονήσεις , τροφοδοσία σε τρεις (3) σταθμούς,  ασφαλιστική κάλυψη για όλη τη διάρκεια του αγώνα και βαρύτιμο μετάλλιο για όλους τους  συμμετέχοντες που θα τερματίσουν. 

Σημειώσεις: 

  • Οι πληρωμές γίνονται δεκτές μόνο με χρήση κάρτας (Χρεωστική, Πιστωτική ή Προπληρωμένη)
  • Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής γίνονται επιστροφές χρημάτων έως 10 ημέρες πριν (24 Φεβρουαρίου 2022) με επιβάρυνση 2,00 ευρώ.
  • Αντικατάσταση θέσης θα γίνεται δεκτή από άλλον αθλούμενο μόνο με εξουσιοδότηση, αυστηρά μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Σε περίπτωση που υπάρξουν έσοδα, μέρος αυτών θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό σε ίδρυμα της  πόλης μας. 

Δ Ι Α Δ Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Α 

Η παράδοση-παραλαβή των αριθμών, από τη γραμματεία του αγώνα, θα γίνει στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου ¨ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ¨ και η φύλαξη των ρούχων στην αίθουσα ¨Θολωτό¨του Δήμου Λεβαδέων, που βρίσκονται στην περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ). 

α. Το Σάββατο 05/03/2022 από τις 15:00 μέχρι 21:00 

β. Την Κυριακή 06/03/2022, από τις 07:00 π.μ. μέχρι 09:00 π.μ. 

Για την αποφυγή συγχρωτισμού δεν θα γίνει τεχνική ενημέρωση των αγώνων .  

Το χρονικό όριο αποκλεισμού, για τον αγώνα των 23,7 χλμ., είναι οι 5 ώρες και είναι κοινό για άνδρες  και γυναίκες, με ενδιάμεσο όριο τις 3 ώρες στο 13 χλμ., στη θέση ¨ΑΥΧΕΝΑΣ¨. Όσοι αθλούμενοι φτάσουν  εκπρόθεσμα στο σημείο αποκλεισμού είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν τον αριθμό συμμετοχής  τους, στους υπευθύνους του σταθμού ελέγχου και η επιστροφή τους στο χώρο του τερματισμού θα γίνει  μέσω της Οργανωτικής Επιτροπής. Σε τρία σημεία της διαδρομής, άτομα της διοργάνωσης θα  καταγράφουν το πέρασμα των αθλητών και αθλητριών. 

Στον αγώνα των 10,8 χλμ., δεν υπάρχει χρονικό όριο αποκλεισμού, αλλά όριο 3 ωρών για την  ολοκλήρωση. 

Αθλούμενος που τυχόν εγκαταλείψει τον αγώνα, πρέπει να απευθυνθεί στον πλησιέστερο σταθμό  ελέγχου, να παραδώσει τον αριθμό συμμετοχής του, όπου θα ενημερωθεί για τον τρόπο επιστροφής του στον τερματισμό. 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 

1ος αγώνας 23,7 χλμ., θα υπάρχουν 6 σταθμοί τροφοδοσίας :  

  1. 4,8 χλμ. πλήρης,
  2. 6 χλμ. μόνο νερό
  3. 10,5 χλμ. πλήρης
  4. 14,5 χλμ. πλήρης
  5. 17,8 χλμ. πλήρης
  6. 21,6 χλμ. πλήρης

2ος αγώνας 10,8 χλμ., θα υπάρχουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας :  

  1. 4,8 χλμ. πλήρης
  2. 6 χλμ. μόνο νερό
  3. 8 χλμ. πλήρης

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 

Η οργανωτική επιτροπή λόγω της πανδημίας με τον covid -19 προσαρμόζει όλα τα δεδομένα στο  παρακάτω πρωτόκολλο ,(αν αλλάξει μετά την δημοσίευση της προκήρυξης θα υπάρξει ενημέρωση )  που θα εγγυάται σε μέγιστο βαθμό την ασφάλεια και την υγιεινή όλων των συμμετεχόντων: 

  • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται: 
  • 650 αθλούμενοι για τον πρώτο αγώνα των 23,7χλμ. ,από τους οποίους οι 620 (95%) θα είναι  με πιστοποιητικό σε ισχύ νόσησης ή εμβολιασμού και οι 30 (5%) με PCR 72 τελευταίων ωρών  ή rapid test 48 ωρών . 
  • 350 αθλούμενοι για τον δεύτερο αγώνα των 10,8χλμ. ,από τους οποίους οι 335 (95%) θα είναι  με πιστοποιητικό σε ισχύ νόσησης ή εμβολιασμού και οι 15 (5%) με PCR 72 τελευταίων ωρών  ή rapid test 48 ωρών . 

Δικαίωμα συμμετοχής για τους δύο αυτούς αγώνες θα έχουν όσες και όσοι έχουν αποδεχθεί τους  όρους της διοργάνωσης ,που προβλέπονται από τα ισχύοντα μέχρι τώρα για τη διεξαγωγή αγώνων και θα είναι απαραίτητα ένα από τα παρακάτω έγγραφα: 

1.Πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ την ημέρα του αγώνα. 

2.Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ την ημέρα του αγώνα. 

3.Τεστ PCR 72 τελευταίων ωρών. 

4.Rapid τεστ τελευταίων 48 ωρών. 

Διευκρινίζουμε ότι η χρήση αποτελέσματος αρνητικού self test δεν θα είναι  αποδεκτή 

-Η παραλαβή του πακέτου θα γίνεται στο διευρυμένο ωράριο που αναφέρεται σε παραπάνω  παράγραφο και θα τηρούνται πάντα οι κανόνες που προβλέπονται με αποστάσεις και μάσκες που θα  δίνονται από τη διοργάνωση. 

-Τα παρεχόμενα νερά, ισοτονικά ,ξηροί καρποί και φρούτα στους σταθμούς τροφοδοσίας θα  λαμβάνονται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες ,χωρίς τη μεσολάβηση των εθελοντών, οι οποίοι θα  βρίσκονται για την παροχή βοήθειας και την τήρηση των κανόνων υγιεινής. 

– Ο χώρος των εκκινήσεων θα είναι οριοθετημένος, οι εκκινήσεις και για τους δύο αγώνες, θα γίνονται  τμηματικά σε ομάδες (μπλοκ) μέχρι 50 άτομα με διαφορά 5 λεπτών και απόσταση 2 μέτρων. Οι αθλούμενοι θα φορούν τη μάσκα μέχρι τη στιγμή της εκκίνησης , θα την επανατοποθετούν  αμέσως μετά τον τερματισμό και με δεδομένο ότι η χρονομέτρηση είναι ηλεκτρονική ,θα μπορούν να  γίνονται και ατομικές εκκινήσεις ,μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον συγχρωτισμό πολλών ατόμων  στον ίδιο χώρο.

-Κατά τη διάρκεια της εγγραφής θα συμπληρώνεται υγειονομικό ερωτηματολόγιο το οποίο θα  βεβαιώνει την καλή υγεία των αθλούμενων και θα χρησιμοποιηθεί για ιχνηλασία μέχρι και τις  επόμενες 5 ημέρες μετά τον αγώνα. 

– Όλοι οι συμμετέχοντες , πριν την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής , θα παραδίδουν το αντίστοιχο  αντίγραφο του πιστοποιητικού στη γραμματεία με απαραίτητο έγγραφο για την ταυτοποίηση,  αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα. 

Ο έλεγχος της εγκυρότητας των πιστοποιητικών θα γίνεται ηλεκτρονικά με την επίσημη εφαρμογή του  Υπουργείου. Όσοι δεν προσκομίσουν τα παραπάνω πιστοποιητικά, αποκλείονται αυτόματα από τον  αγώνα. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή χωρίς την επίδειξη των παραπάνω εγγράφων . 

Οι εθελοντές, το προσωπικό και οι συνεργάτες που θα βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας και των  εκκινήσεων θα φορούν υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα, θα είναι εφοδιασμένοι με πιστοποιητικό  εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ ή PCR 72 ωρών ή rapid 48 ωρών και θα πραγματοποιείται συχνή  απολύμανση των χεριών με αντισηπτικό υγρό για όσο χρόνο θα παραβρίσκονται στους  συγκεκριμένους χώρους. Θα υπάρχει διαθέσιμο αντισηπτικό, καθώς επίσης μάσκες σε κάθε σταθμό  διανομής και εξυπηρέτησης τόσο για εθελοντές – συνεργάτες, όπως και για τους συμμετέχοντες επισκέπτες. 

Σε περίπτωση κρούσματος covid19 θα εφαρμοσθεί το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τον γενικό  

πληθυσμό: https://eody.gov.gr/odigies-apomonosis-karantinas-kroysmaton-covid-19-kai-epafon-toys/ 

-Με δεδομένο ότι απαγορεύονται οι απονομές ,οι αθλούμενοι μετά τον τερματισμό ,με χρήση μάσκας , θα  κατευθύνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παραλάβουν ,από τραπέζι το αναμνηστικό μετάλλιο και  όταν θα ανακοινωθεί η βράβευση , οι νικητές ,όλων των κατηγοριών θα παραλάβουν τα κύπελλα μόνοι τους  από ξεχωριστό τραπέζι χωρίς καμία επαφή και συνωστισμό. 

Ε Ξ Ο Π Λ Ι Σ Μ Ο Σ 

Δεν απαιτείται υποχρεωτικός εξοπλισμός από τους αθλούμενους, συστήνεται όμως να έχουν ελάχιστο  εξοπλισμό επιβίωσης, όπως αδιάβροχο μπουφάν, τροφή ανάγκης και υδροδοχείο. Επίσης αξεσουάρ  ένδυσης όπως γάντια και σκούφο, για όσους και όσες εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα προσφέρει επιπλέον  ασφάλεια και άνεση στη διάρκεια της προσπάθειάς τους.  

Νερό θα προσφέρεται μόνο σε υδροδοχείο και ισοτονικά ,κόκα κόλα σε κύπελλο μίας χρήσης.  Οι καιρικές συνθήκες την ημέρα του αγώνα, ενδέχεται να είναι ακραίες λόγω εποχής, γι’ αυτό το λόγο  είναι σκόπιμο να ληφθεί ειδική μέριμνα για την ένδυση. 

Ε Π Α Θ Λ Α 

Αναμνηστικά – έπαθλα: 

α. Για τους τρεις πρώτους νικητές Γενικής Κατάταξης, άνδρες & γυναίκες και των δύο (2) διαδρομών:  Κύπελλο – Μετάλλιο τερματισμού – Αναμνηστικό Δίπλωμα και δώρα χορηγών. 

β. Για όσους τερματίσουν στη 2η διαδρομή των 10,8 χλμ., καθώς και όσοι τερματίσουν εμπρόθεσμα  στη διαδρομή των 23,7 χλμ. βαρύτιμο μετάλλιο. 

δ. Κατηγορίες 

Μόνο για την 1η διαδρομή των 23,7 χλμ. ανδρών. 

Ηλικιακές κατηγορίες 

δ.1. 18 έως 29 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτοι. 

δ.2. 30 έως 39 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτοι. 

δ.3. 40 έως 49 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτοι. 

δ.4. 50 έως 59 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτοι. 

δ.5. 60 ετών και μεγαλύτεροι: Κύπελλα οι τρεις πρώτοι. 

ε. Μόνο για την 1η διαδρομή των 23,7 χλμ. γυναικών. 

ε.1 18 έως 39 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτες 

ε.2 40 έως 55 ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτες 

ε.3 56+ ετών: Κύπελλα οι τρεις πρώτες 

Σημείωση : Εξαιρούνται από τις ηλικιακές κατηγορίες οι 3 πρώτοι – πρώτες, γενικής κατάταξης και για να  ισχύει η κατηγορία θα πρέπει να υπάρχουν το λιγότερο 6 συμμετοχές. 

Τον τελευταίο αθλούμενο της μεγάλης διαδρομής θα υποδεχτούν όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής

 

Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α 

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα  υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου . 

H διοργανώτρια αρχή δεν ευθύνεται σε περίπτωση τραυματισμού , όπως ρητά αναφέρεται και στην  υπεύθυνη δήλωση και για τον καλύτερο έλεγχο και την παροχή άμεσης βοήθειας, θα υπάρχει κατά μήκος  της διαδρομής του αγώνα Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού από το  παράρτημα Λιβαδειάς. 

Την αποκλειστική ευθύνη για την ασφάλεια των αθλούμενων, θα εγγυάται η παρουσία της ομάδας  Ελληνικής Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, που θα βρίσκεται σε ετοιμότητα κατά μήκος της διαδρομής,  θα υπάρξει μέριμνα για την παρουσία ασθενοφόρου σε προσιτό σημείο και στον χώρο του τερματισμού  θα υπάρχει γιατρός με μέλη από τον Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, για  άμεση αποκατάσταση όπου χρειαστεί. 

Ο κάθε συμμετέχων οφείλει να είναι προσεκτικός στην κίνησή του, ιδιαίτερα στα μονοπάτια και να  παραχωρεί τη σειρά του στους πιο γρήγορους αθλούμενους, που ζητούν να προσπεράσουν. Σε  περίπτωση τραυματισμού , θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα η οργανωτική επιτροπή, από συμμετέχοντες που αντιληφθούν τέτοιο περιστατικό. Η Οργανωτική Επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη σε τυχόν  προβλήματα υγείας ή σωματικής ακεραιότητας των αθλούμενων, που θα μετάσχουν στον αγώνα. 

Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα είναι ασφαλισμένοι από τον ασφαλιστικό  σύμβουλο, της πόλης μας Παναγιώτη Καραΐσκο (AXA Ασφαλιστική) 

Π Ο Ι Ν Ε Σ 

Συμμετέχοντες που δεν περάσουν από τα σημεία ελέγχου θα ακυρωθούν, μετά τον τελικό έλεγχο του  ενδιάμεσου αποτελέσματος και τα ονόματά τους θα αφαιρεθούν από τον πίνακα αποτελεσμάτων.  Αποκλεισμός προβλέπεται για εκούσια απόρριψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη  ανακυκλώσιμο υλικό) στις διαδρομές του αγώνα, όπως επίσης και για άρνηση σε υποδείξεις ατόμων της  Οργανωτικής Επιτροπής. 

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ 

Ενστάσεις θα γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλούμενο, μέχρι & 30 λεπτά μετά τον τερματισμό. Η  απόφαση της επιτροπής, η οποία αποτελείται από τον Διευθυντή του αγώνα, τον υπεύθυνο χάραξης της  διαδρομής και τον υπεύθυνο των κριτών, είναι τελική και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. 

Μ Α Τ Α Ι Ω Σ Η – Α Ν Α Β Ο Λ Η – Τ Ρ Ο Π Ο Π Ο Ι Η Σ Η 

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, πολύ σπάνιο φαινόμενο για την περιοχή, η  οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αναβολής ή και ματαίωσης του αγώνα. Σε περίπτωση  έντονων βροχοπτώσεων ή χιονοπτώσεων τις παραμονές του αγώνα, θα γίνουν ανάλογες τροποποιήσεις  των διαδρομών. με την αφαίρεση των δύο (2) κορυφών Γαρδαβίτσας και Προφήτη Ηλία. Σε περίπτωση  ακύρωσης του αγώνα η Οργανωτική Επιτροπή θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Φ Υ Λ Α Ξ Η Ρ Ο Υ Χ Ω Ν 

Στο χώρο της γραμματείας θα υπάρχει φροντίδα φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. 

Μ Ε Τ Α Κ Ι Ν Η Σ Η 

Για αυθημερόν μετακίνηση από Αθήνα – Λιβαδειά και επιστροφή, με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Λιβαδειά Ο σταθμός βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 26, στην περιοχή Τρεις Γέφυρες 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : Αθήνα – 2108317173 

Λιβαδειά – 2261028336 

Για αυθημερόν μετακίνηση με τρένο – https://tickets.trainose.gr/dromologia/ 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α : 

  • Σάββατο 05-03-2022, από 15:00 έως 21:00 παράδοση αριθμών  
  • Κυριακή 06-03-2022, από 07:00 μέχρι 09:00 π.μ. παράδοση αριθμών 
  • Κυριακή 06-03-2022, στις 10.00 π.μ. εκκίνηση 1ου αγώνα των 23,7 χλμ. 
  • Κυριακή 06-03-2022, στις 11:50 π.μ. εκκίνηση 2ου αγώνα των 10,8 χλμ. 
  • Κυριακή 06-03-2022,στις 14:30 μ.μ. απονομές στον χώρο του τερματισμού 
  • Κυριακή 06-03-2022, στις 15:30 μ. μ κλείσιμο αγώνα.  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται : 

Στον κ. Χρήστο Πολατσίδη, τηλ. 6932222453 για τεχνικές πληροφορίες & στην Κα Κατερίνα Κομνά  τηλ.6978400753, για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές ή στο τηλ. 2261021100 του Αθλητικού  Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ), εκτός Σαββάτου & Κυριακής από ώρα 15:00 έως 20:00 μ.μ. ή στα e-mail: levados@akol.gr & info@akol.gr 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Follow us: