Σας ενημερώνουμε, ότι στον Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ), θα προβληθούν οι εξής κινηματογραφικές ταινίες:   

 

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ– ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

«ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ»

Είδος: Μυστήριο 

Περίληψη: Οι διακοπές του Βέλγου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό στην Αίγυπτο, πάνω σε ένα πολυτελές ατμόπλοιο, μετατρέπονται σε μία τρομακτική αναζήτηση ενός δολοφόνου, όταν ο ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού έχει άδοξο τέλος. Τοποθετημένο σε μία επική τοποθεσία από εντυπωσιακές εικόνες της ερήμου και τις μεγαλειώδεις πυραμίδες της Γκίζας, αυτό το παραμύθι αχαλίνωτου πάθους και ατελείωτης ζήλειας περιλαμβάνει μια κοσμοπολίτικη ομάδα από άψογα ντυμένους ταξιδευτές και αρκετές αναπάντεχες ανατροπές που θα αφήσουν το κοινό να μαντεύει τον ένοχο μέχρι την τελική, σοκαριστική λύση.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21:15

Διάρκεια : 127 λεπτά 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ– ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

«SING 2»

Παιδική Ταινία – Μεταγλωττισμένο

Περίληψη: Η καινούργια περιπέτεια της ομάδας του Μπάστερ Μουν, λοιπόν, ξεκινά από τη φιλοδοξία του πολυμήχανου κοάλα να εξασφαλίσει το ανέβασμα του σόου του στο πιο περιζήτητο θέατρο της χώρας. Για να πείσει τον ιδιοκτήτη του, τον γκάνγκστερ Τζίμι Κρίσταλ, του υπόσχεται πως έχει εξασφαλίσει την παρουσία σ’ αυτό του ροκ θρύλου, αλλά αποτραβηγμένου πλέον από την ενεργό δράση Κλέι Κάλογουεϊ. Ο τελευταίος δεν έχει φυσικά την παραμικρή ιδέα… 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18:30

Διάρκεια: 109 λεπτά 

Follow us: