O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας. 

Για την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022, έχει προγραμματισθεί η διεξαγωγή δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid tests) στη Δομβραίνα της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο της Δομβραίνας και θα πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ).

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test μπορούν να προσέρχονται καθημερινά σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Θήβας (Πινδάρου 112), από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00.

Ο Δήμος Θηβαίων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τα μέτρα προστασίας, να φορούν μάσκα και να αποφεύγουν τον συνωστισμό. Τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποτρέπουμε τη διασπορά του κορωνοϊού κι εμβολιαζόμαστε.

Follow us: