Στη δωρεά εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών προχώρησε ο Δήμος Θηβαίων. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θηβαίων, κ. Γιώργου Αναστασίου, και έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δόθηκαν στο νοσοκομείο δύο σύγχρονα, τροχήλατα φορεία και τρία αναπηρικά αμαξίδια για τη διευκόλυνση της μεταφοράς των ασθενών. Στο πλαίσιο της κοινωνικής συνεισφοράς και αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμος θα δωρίσει και ένα μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών. «Η κίνησή μας απλά συμβολική,  η προσφορά μας απειροελάχιστη, μπροστά στα όσα προσφέρουν οι υγειονομικοί που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας», τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων.

Κατά την παραλαβή του εξοπλισμού, ο κ. Αναστασίου συναντήθηκε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών, Κωνσταντίνο Χροναίο, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του Νοσοκομείου και κυρίως το πρόβλημα της υποστελέχωσής του και η ανάγκη ενίσχυσής του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ειδικότερα, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη κάλυψης θέσης αναισθησιολόγου, αλλά και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων, ώστε το Νοσοκομείο να είναι σε θέση να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Follow us: