Έργο για την αναβάθμιση της Παιδικής Χαράς Τ.Κ. Πιτσίου Μακρακώμης χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Μακρακώμης.

Σύμφωνα με την Προγραμματική σύμβαση που υπογράφει ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός, οι εργασίες περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση χώρου, την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού με σκοπό την αναβάθμιση της παιδικής χαράς, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και οι σχετικές εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 12 μηνών.

«Οι τοπικές κοινότητες, οι άνθρωποι κάθε μικρής γειτονιάς, είναι πάντα στον πυρήνα της πολιτικής, του σχεδιασμού και των έργων μας. Ενώνουμε δυνάμεις, δημιουργούμε  σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους αναψυχής, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των οικογενειών με μικρά παιδιά» προσθέτει ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Μακρακώμης  Χαντζής Γεώργιος  δήλωσε:

«Η συνεχής, άριστη και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Μακρακώμης επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά με την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, της προγραμματικής σύμβασης που περιλαμβάνει την αναβάθμιση της παιδικής χαράς της  Τ.Κ. Πιτσίου του Δήμου Μακρακώμης.

Πρόκειται για μία συνεργασία που μόνο οφέλη φέρνει στο Δήμο μας και οφείλουμε όλοι να την χειροκροτήσουμε και να την βοηθήσουμε ώστε να συνεχιστεί η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των γονιών με μικρά παιδιά».

πηγή kaliterilamia.gr

Follow us: