Τις επισκέψεις της σε Κοινωφελή Ιδρύματα της περιοχής μας ολοκλήρωσε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας προκειμένου ενόψει του Πάσχα να ευχηθεί από κοντά στα μέλη των Διοικήσεων τους, του Προσωπικού και κυρίως στα φιλοξενούμενα άτομα και τους ωφελουμένους. 

Η Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία, πέρα από το τυπικό των πασχαλινών ευχών να μιλήσει με τους ανθρώπους που διοικούν τα Ιδρύματα για την πορεία εξέλιξης του κοινωνικού έργου που επιτελούν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις ευκαιρίες που αναδεικνύονται μέσα από τη συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τις δομές της. 

«Παρά την επιθυμία μου να επισκεφθώ όλες τις Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων που λειτουργούν στον νομό, λόγω της απαγόρευσης εισόδου στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τη διασπορά του κορωνοϊού, δεν ήταν εφικτό. Θέλω να δώσω τις ευχές μου για καλό Πάσχα σε όλους τους φιλοξενούμενους αλλά και τους συγγενείς τους, καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους σε τέτοιες δομές, για το εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βοιωτιας Φανή Παπαθωμά.

Follow us: