Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις ενέργειες πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ.  ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, θα διεξαχθούν γρήγοροι έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς από τις 09:00 – 12:00 και στο Κοινοτικό Κατάστημα Χαιρώνειας από τις 13:00 – 15:00.

Θερμή παράκληση να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες μπορούν, τηρώντας ευλαβικά τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του Ε.Ο.Δ.Υ. τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο Λεβαδέων  είναι 68, εκ των οποίων τα 11 νοσηλεύονται και τα 57 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Διακρίνοντας την σημαντική αυξητική μεταβολή της τελευταίας εβδομάδας, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή των πολιτών και τονίζει ότι η σχολαστική τήρηση των μέτρων, η αποφυγή συγχρωτισμού, η σωστή χρήση της μάσκας και ο εμβολιασμός, είναι αναγκαίες δράσεις για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού.

Ακόμη, ο  Δήμος Λεβαδέων και ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ενημερώνουν ότι  ο Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες σε Διοικητικά – Οικονομικά θέματα και σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Αναπληρωτής Δήμαρχος, κ. Αθανάσιος Καλογρηάς για το επόμενο δεκαήμερο θα απέχει φυσικής παρουσίας στο πλαίσιο πιθανής λοίμωξης covid-19.

Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Αντιδήμαρχο κ. Αθ. Καλογρηά, όπως και σε όλους τους συνανθρώπους μας που νοσούν από τον covid-19. 

 

Follow us: