Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι, την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνάντηση στο πλαίσιο της 1ης Θεματικής Διαβούλευσης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για την πόλη της Λιβαδειάς.

Στόχος της συνάντησης είναι η ενημέρωση για το πλάνο εκπόνησης του σχεδίου, καθώς και η τοποθέτηση τους για τα  προβλήματα που εντοπίζονται στην λειτουργία του υφιστάμενου συστήματος μεταφορών.

Η ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας θα συμβάλλει μέσω των θεματικών διαβουλεύσεων στην διαμόρφωση ενός συστήματος, που από την μια θα θέτει στο επίκεντρο την εξυπηρέτηση των ήπιων μορφών μετακίνησης και των μέσων μαζικής μεταφοράς και από την άλλη θα περιορίζει την αλόγιστη χρήση του ιδιωτικού αυτοκινήτου, δημιουργώντας έτσι ένα ποιοτικό αστικό περιβάλλον φιλικότερο προς τον άνθρωπο.

Είναι σημαντικό για τους φορείς να αποστείλουν συμπληρωμένα το ενημερωτικό φυλλάδιο και το ερωτηματολόγιο στο email: dleventis@livadia.gr μέχρι και την Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021, καθώς και το email στο οποίο θα τους αποστείλουμε τον κωδικό για την διαδικτυακή συνάντηση.

Follow us: