Σε ρεματιά βάθους 40 μέτρων στον Θεολόγο Φθιώτιδας βρέθηκε σήμερα το πρωί τραυματισμένος νεαρός άνδρας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο νεαρός βρέθηκε στην περιοχή «Λυκόρεμα» στον Θεολόγο. Τον άνδρα άκουσε κάποιος τα ξημερώματα να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ της Αταλάντης, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, αφού η ανάσυρσή του ήταν δύσκολη.

Τελικά στις 7:30 το πρωί οι πυροσβέστες της Αταλάντης κατάφεραν να προσεγγίσουν τον τραυματισμένο νεαρό και να τον ανεβάσουν με το φορείο πάνω στο δρόμο όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τον πέταξαν στη ρεματιά μετά από καβγά
Ο άνδρας ήταν πάρα πολύ εξασθενημένος, αφού πρέπει να ήταν πεσμένος στη ρεματιά όλη τη νύχτα και εκτός από τα χτυπήματα που έφερε, πάλεψε και με την παγωνιά.

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι ο νεαρός βρέθηκε εκεί μετά από καβγά και φέρεται ότι κάποιοι τον πέταξαν στη ρεματιά.

Όλα αυτά βέβαια θα εξακριβωθούν τις επόμενες ώρες από την αστυνομία και το ΑΤ Αταλάντης που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός βρέθηκε πεσμένος τη νύχτα στη ρεματιά του Θεολόγου στη Λοκρίδα.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: