Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή, και την οποία συνυπογράφουν 23 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζητώ από τον Υπουργό Υγείας να εξηγήσει γιατί δημιουργήθηκαν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις στον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στην Βοιωτία.  

Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι  Λιβαδειάς και Θήβας, ενημέρωσαν ότι έχει σταματήσει εδώ και μέρες ο εμβολιασμός από 75 έως 79 ετών, επειδή το Υπουργείο δεν έστειλε τα εμβόλια!

  Οι κούφιες υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη για 2 εκατομμύρια εμβολιασμούς κάθε μήνα έμειναν στα λόγια. Μάλιστα θριαμβολογεί με τις 500 χιλιάδες περίπου εμβολιασμούς μέχρι στιγμής!

Επιπλέον, εξαναγκάζει πολλούς συμπολίτες μας να μετακινούνται σε περιοχές μακριά από την κατοικία τους, ακόμη και σε άλλους Δήμους, για να κάνουν τα διαγνωστικά τεστ και να εμβολιαστούν. Κανένας σεβασμός και μέριμνα για τους ευάλωτους συμπολίτες, ηλικιωμένους, ανάπηρους ή αυτούς που δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο… 

Οι κίνδυνοι για την υγεία τους δεν συγκινούν τον κ. Κικίλια και την κυβέρνηση…   

Η κυβέρνηση πρέπει να στείλει αμέσως τα απαραίτητα εμβόλια και να λειτουργήσει τα εμβολιαστικά κέντρα σε κάθε περιοχή της Βοιωτίας!

Γιώτα Πούλου

 

Follow us: