Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συγχαίρει και ευχαριστεί το Κέντρο Περίθαλψης άγριων ζώων στην Αθήνα Ά.Ν.Ι.Μ.Α, την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή , της Δ.Κ.Ο.Σ.Ε. με έδρα την Λιβαδειά, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς και τον Διοικητή της κ. Ζαμάνη, τον κτηνίατρο κ. Γκίκα, το κατάστημα “Pet-Home”, τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα κ. Χριστοδούλου, τον Αντιδήμαρχο κ. Καλογρηά, αλλά και όλη την ομάδα διάσωσης για τον απεγκλωβισμό 4 άγριων ζώων (αλεπούδες) από δεξαμενή συλλογής όμβριων υδάτων στον οικισμό του Καραχάλιου Κυριακίου του Δήμου Λεβαδέων, χθες στις 8 Φεβρουαρίου 2021.

 Η κινητοποίηση τους ήταν άμεση, η έγκαιρη μετάβαση εξοπλισμένου οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι χρήσιμες οδηγίες του κτηνιάτρου και η δωρεάν διάθεση ειδικού εξοπλισμού από το pet shop συνέβαλλαν στην απελευθέρωση τους και την ασφαλή μεταφορά τους στο φυσικό τους περιβάλλον.

Οφείλουμε με κάθε τρόπο να μεριμνούμε για την ασφάλεια και την προστασία της άγριας ζωής και να βρισκόμαστε δίπλα της, όταν αυτή μας χρειάζεται. 

Follow us: