Συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους δίνουν οι αγρότες και Επαγγελματοβιοτέχνες της Δυτικής Φθιώτιδας με παράσταση διαμαρτυρίας το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής (12/2) στι; 11:00 πμ έξω από την Περιφέρεια Στερεάς  Ελλάδας.

Η Ανακοίνωση :

«Η τελευταία επιτυχημένη κινητοποίηση έδειξε ότι υπάρχουν αγωνιστικές διαθέσεις στους επαγγελματίες και τους αγρότες της περιοχής και ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένοι να καταστρεφόμαστε οικονομικά, να κινδυνεύει η υγεία και η ζωή εμάς και των οικογενειών μας, χωρίς να βγάλουμε άχνα.

Το μήνυμα εστάλει σε αυτούς που έχουν την πολιτική ευθύνη για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει λόγω των οξυμένων προβλημάτων που μέχρι τώρα κανένα ουσιαστικό μέτρο επίλυσής τους δεν έχει παρθεί. Το μόνο που ακούμε όλο αυτό το διάστημα είναι ατομική ευθύνη.

Ατομική ευθύνη για να προστατευτούμε από την πανδημία, ατομική ευθύνη να επιβιώσουμε με κλειστά μαγαζιά και χωρίς εισόδημα, ατομική ευθύνη να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε και να ζήσουμε με τις τιμές των αγροτικών προϊόντων στο ναδίρ. Δεν αποδεχόμαστε τη λογική της ατομικής ευθύνης και διεκδικούμε ΑΜΕΣΑ λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και για τα οποία δεν ευθυνόμαστε.

Απαιτούμε:

-Την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων που έχουμε θέσει και τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή μας. –

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης ώστε να πάρει θέση για τα αιτήματα που έχουμε καταθέσει στο Δήμο και να μας δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις χωρίς υπεκφυγές.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλες οι παρατάξεις θα σταθούν στο πλευρό μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και θα υπερψηφίσουν το πλαίσιο αιτημάτων. –

Από την Περιφέρεια και το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας άμεσα την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας που τους αφορά και την πολιτική στήριξη των αιτημάτων μας προς την κυβέρνηση. –

Από όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν σαφή θέση και να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά μας. Όσον αφορά τους βουλευτές του Νομού τους οποίους είχαμε καλέσει να παραβρεθούν την ημέρα της κινητοποίησης χωρίς όμως ανταπόκριση από μέρους τους, ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα ασχοληθούν με τα πολύ σοβαρά προβλήματά μας που η επίλυσή τους είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή μας.

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας με παράσταση διαμαρτυρίας

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 12/2/2021 στις 11:00 π.μ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

πηγή ilamia.gr/ φωτο δ/ο

Follow us: