Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 8:00 το βράδυ της Πέμπτης (7/1) στην εθνική οδό Λαμίας-Καρπενησίου, στο ύψος της διασταύρωσης Μακρακώμης.

Συγκεκριμένα, 75χρονος οδηγός κινούνταν από Τυμφρηστό προς Λαμία, όταν για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και πήρε… σβάρνα όλους τους σηματοδότες.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί στη μέση ο οδηγός και πιο ελαφρά η συνοδηγός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης. Το αυτοκίνητο σχεδόν καταστράφηκε, όπως και οι σηματοδότες ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό του ΑΤ Σπερχειάδας για την καταγραφή και τον έλεγχο της κυκλοφορίας
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lamia Report, πρόκειται για μία διασταύρωση που, δυστυχώς, στο πρόσφατο παρελθόν έχει δώσει ακόμη και θανατηφόρα τροχαία και, σύμφωνα με ανθρώπους της περιοχής, θα έπρεπε να εξεταστεί η δημιουργία κυκλικού κόμβου.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό του ΑΤ Σπερχειάδας για την καταγραφή και τον έλεγχο της κυκλοφορίας μέχρι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο από το οδόστρωμα, ενώ όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μακρακώμης βοήθησε να καθαρισθεί από τα συντρίμμια η νησίδα και ο δρόμος.

πηγή iefimerida.gr

Follow us: