Παρελήφθη από το Δήμο μας και εγκαταστάθηκε στο χώρο του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου, τη Δευτέρα 28-12-2020,προκατασκευασμένος οικίσκος, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί, από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στη μάχη κατά του κορονοϊού.

      Η τοποθέτηση του οικίσκου σε χώρο που δε συνδέεται με την υπόλοιπη κτιριακή εγκατάσταση του Κέντρου Υγείας, αποσκοπεί στην προστασία του προσωπικού και του κτιρίου, από μόλυνση , δεδομένου ότι η υποδοχή και φροντίδα πιθανών περιστατικών θα γίνεται στον οικίσκο.

     Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος, ο οποίος παραβρέθηκε στην εγκατάσταση του οικίσκου έκανε την ακόλουθη δήλωση. « Παραλάβαμε και εγκαταστήσαμε αυτό τον οικίσκο, ο οποίος θα συμβάλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του κορονοϊού στο Δήμο μας. Θέλουμε να προστατέψουμε το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας, το οποίο είναι στην πρώτη γραμμή επικινδυνότητας. Τυχόν διασπορά του ιού στο προσωπικό και την εγκατάσταση του Κέντρου Υγείας  θα είναι καταστροφική, όχι μόνο σε σχέση με την αντιμετώπιση του Κορονοϊού, αλλά και γενικότερα για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους Δημότες μας».

 

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Follow us: