Την αντίθεση του στο “ουσιαστικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων” στις γιορτές, μέσα από τα νέα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας εκφράζει με ανακοίνωση του το σωματείο “Νέα Εστίαση” Λιβαδειάς τονίζοντας πως “δεν υπάρχει εστίαση με τα εμπορικά μαγαζιά κλειστά καθώς και το αντίστροφο”.

“Το σωματείο ΝΕΑ ΕΣΤΙΑΣΗ μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων εν όψει Χριστουγέννων, στέκεται δίπλα στον εμπορικό κόσμο και εκφράζει την αντίθεση του στο ουσιαστικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων μέσα στις γιορτές.

Θυμίζουμε πως τα καταστήματα της εστίασης παραμένουν κλειστά για πέντε μήνες και δε γνωρίζουμε για πόσο ακόμα. Καταλαβαίνουμε απόλυτα το κάθε εμπορικό κατάστημα και τον αγώνα που δίνει ο κάθε ένας επιχειρηματίας να σταθεί όρθιος σε αυτή την οικονομική καταστροφή που ζούμε”, σημειώνει μεταξύ άλλων το σωματείο.

Και προσθέτει:

“Μη ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει εστίαση με τα εμπορικά μαγαζιά κλειστά καθώς και το αντίστροφο.

Καλούμε όλους αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις να βρεθούν προ των ευθυνών τους καθώς και οι τοπικοί άρχοντες να σταθούν δίπλα μας και όχι απέναντι όπως γίνεται μέχρι τώρα.

Πεποίθηση μας είναι ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο όπως ξέρουμε να κάνουμε ώστε στο τέλος να γυρίσουμε τη πλάτη σε όλους αυτούς που μας αντιμετωπίζουν ως αντιπάλους. Καλή δύναμη!”

Follow us: