Η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας ανταποκρινόμενη θετικά στην έκκληση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παρέδωσε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού στη Χαλκίδα.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Διοικήσεων Εύβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

«Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη αυτή προσφορά, η οποία λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη αξία τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε», σημειώνει το «Χαμόγελο» και προσθέτει μερικά στοιχεία της πολύπλευρης δράσης του:

«’’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ παραμένει πιστό στην αποστολή του για κάθε παιδί και οικογένεια σε ανάγκη στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες από τις οδυνηρές ανατροπές που έχει προκαλέσει η πανδημία στα νοικοκυριά και τις ακόμα πιο έντονα αρνητικές συνέπειες που έχει επιφέρει στις ήδη αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

Σημειώνεται ότι το α΄ εξάμηνο 2020 καταγράφηκε αύξηση της τάξης του 65,9% στον αριθμό των παιδιών και των οικογενειών με σοβαρότατα προβλήματα διαβίωσης, που υποστηρίξαμε. Συνολικά καλύψαμε τις ανάγκες 15.673 παιδιών και των οικογενειών τους».

πηγή lamiareport.gr

Follow us: