ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Δ/ντης, οι Εκπαιδευτικοί, οι Μαθητές και οι Μαθήτριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς, ευχαριστούμε θερμά, τον συμπολίτη μας κο Δημήτριο Ταγκαλέγκα, για την πολύ σημαντική δωρεά προς το σχολείο μας.

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο Λεβαδεών κο Ιωάννη Ταγκαλέγκα, για την καθοριστική συμβολή του στην πραγματοποίηση αυτής της δωρεάς.

Με αυτή τη δωρεά, 50 καθισμάτων, 15 θρανίων, 6 εδρών, 4 ευέλικτων θρανίων και φοριαμών 32 θέσεων, ο παλαιωμένος εξοπλισμός του σχολείου αντικαταστλαθηκε πλήρως με νέο, σύγχρονο, καλαίσθητο και οι αίθουσες διδασκαλίας οργανώθηκαν εργονομικά.

Απευθυνόμενοι στον κο Δημήτριο Ταγκαλέγκα, θέλουμε να τον διαβεβαιώσουμε και δημόσια, ότι ο εξοπλισμός που δώρισε στο σχολείο, θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο στην εκπαιδευτική διαδικασία και στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλουμε για την εισαγωγή καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας και υποστήριξης, επ’ οφελεία των μαθητών μας.

Τον ευχαριστούμε και πάλι κι ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Παράλληλα, από το καλοκαίρι ως σήμερα, έγιναν στο σχολείο πολλές εργασίες και επισκευές: βάψιμο σχεδόν όλων των χώρων, αναδιάταξη και σήμανση των αιθουσών, επένδυση της βρύσης, επέκταση του υπόστεγου, προσθήκη ανακλήσεων σε παράθυρα, αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, προμήθεια σύγχρονου τεχνολογικού και υποστηρικτικού εξοπλισμού κ.α.. Αυτές οι παρεμβάσεις, σε συνδυασμό με τη δωρεά του κου Ταγκαλέγκα, άλλαξαν τελείως την εμφάνιση, την αισθητική και τη λειτουργικότητα του σχολείου και το κατέστησαν πιο ελκυστικό κι ευχάριστο για τους Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, στο ιστολόγιο του σχολείου: http://eeeekliv.blogspot.com/ 

Ο Δ/ΝΤΗΣ

ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΗΛΙΑΣ

 

Follow us: