Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών  ενημερώνουν ότι την Παρασκευή  9   Οκτωβρίου 2020 συμμετείχαν  στη  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε   στο Υπουργείο  Ανάπτυξης μεταξύ των κ.κ.   Δημάρχου Θηβαίων  Γεώργιου  Αναστασίου , Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη ,Γενικού Γραμματέα  Εμπορίου  Πάνου Σταμπολίδη  και του Προέδρου  Εμπορικού Συλλόγου Θηβών  Αναστάσιου  Σαμιώτη.  

Στόχος της  συνάντησης  ήταν να  συζητηθούν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  το εμπόριο  και ειδικότερα  στην περιφέρεια   μας καθώς και για τα χρονικά όρια λειτουργίας  των καταστημάτων. 

Θεωρούμε  ότι  η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου  Ανάπτυξης θα χρησιμοποιήσει όλα τα  διαθέσιμα μέσα που του προσφέρει  ο κρατικός μηχανισμός  ώστε να  επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποσαφήνισης των νόμων που διέπουν  των εμπορικών  και όχι μόνο καταστημάτων.  

Η Διοίκηση του Συλλόγου  για άλλη μια φορά ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γεώργιο Αναστασίου για την άμεση ανταπόκριση του  σε θέματα που είναι καταλυτικής  σημασίας για τον κλάδο του εμπορίου  αλλά και της τοπικής  κοινωνίας καθώς οι  ενέργειες που έγιναν  κρίθηκαν απολύτως αποτελεσματικές  και πολλαπλής  ωφέλειας  . 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Follow us: