ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς εκφράζει τη στήριξή του στον δίκαιο αγώνα των χιλιάδων μαθητών ενάντια στον τραγέλαφο των κυβερνητικών μέτρων (απαγόρευση συναθροίσεων στις πλατείες άνω των 9 ατόμων, αλλά στις μαθητικές αίθουσες ας στριμώχνονται 27 παιδιά).

     Οι μαθητές διεκδικούν τα αυτονόητα, την ώρα που η Κυβέρνηση μαζί με μερίδα καλοπληρωμένων ΜΜΕ συκοφαντεί, προσπαθώντας να απαξιώσει τον αγώνα τους. Έφτασε στο σημείο να απειλεί με «χάσιμο» της σχολικής χρονιάς, όποιον δεν παρακολουθήσει τα τηλεμαθήματα,  μη λαμβάνοντας καν υπόψη ότι το 30% των μαθητών δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο λόγω οικονομικών δυσκολιών!

      Οι μαθητές διεκδικούν την διασφάλιση πραγματικών συνθηκών Υγιεινής και Ασφάλειας στα Σχολεία απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού, τον περιορισμό των μαθητών ανά αίθουσα διδασκαλίας στους 15προσλήψεις εκπαιδευτικών και καθαριστριών σε μόνιμες θέσεις εργασίας, καθώς και να πραγματοποιούνται μαζικά επαναλαμβανόμενα τεστ σε εκπαιδευτικούς και μαθητές,  ώστε να μην γίνουν φορείς της πανδημίας και συνυπεύθυνοι για την μετάδοση του ιού στις οικογένειές τους.

Κάτω τα χέρια από τους  μαθητές,

Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας.

                                                     Το       Δ.Σ. 

                                         

Follow us: