Τον κρέμασε και του έκοψε τους όρχεις, τον αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Σοκ σε ολόκληρη της χώρα έχει προκαλέσει η βάναυση κακοποίηση σκύλου από τον ιδιοκτήτη του στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Όπως περιγράφουν τοπικά Μέσα ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ένας 55χρονος που εξακολουθεί να αναζητείται, έδεσε και κρέμασε το ζώο και του έκοψε τους όρχεις.

Ένας περαστικός, άκουσε τα κλάματα του σκύλου και πήρε το άτυχο ζώο μεταφέροντας το, αιμόφυρτο και με τρομερούς πόνους, στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

«Τα ουρλιαχτά άκουσε Γερμανός ή Άγγλος τουρίστας , αυτός ξεκρέμασε σε κατάσταση σοκ το σκυλί και το πήγε στον κτηνίατρο», δήλωσε η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φιλοζωϊκού Συλλόγου, Νατάσσας Μπομπολάκη. Στο zoosos, πάντως, αναφέρει ότι o Γερμανός τουρίστας ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του σκύλου να τον μεταφέρει στο κτηνιατρείο, με τον κτηνίατρο να ενημερώνει ακολούθως τους τοπικούς φιλοζωϊκούς συλλόγους ότι ένας άνδρας του άφησε έναν αιμόφυρτο σκύλο και έφυγε λέγοντάς του «κάντον καλά γιατί με κυνηγάει η αστυνομία».

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο σκύλος ήταν σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα ενώ εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο. Ευτυχώς, ο 55χρονος δεν κατάφερε να κόψει εντελώς τους όρχεις του ζώου αλλά να τον τραυματίσει σοβαρά προκαλώντας του βαθιά πληγή.

Ο άνδρας που κακοποίησε το άτυχο ζώο, μετά την αποτρόπαια πράξη του ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Ευτυχώς το σκυλί, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και πλέον αναζητείται φιλοξενία και υιοθεσία. Ωστόσο, εξίσου σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι, στο κεφάλι έχει σημάδια, πιθανότατα από τσιγάρα που έσβηνε πάνω του ο ιδιοκτήτης που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Τι κατέθεσαν μάρτυρες για την αποτρόπαια πράξη
Aυτόπτες μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει για το περιστατικό, ενώ όπως αναφέρει το ekriti.gr, η σύζυγός του 55χρονου κατέθεσε ότι ο σκύλος εκνεύρισε τον άντρα της, γιατί ήθελε να παίξει μαζί του και δεν το άφηνε να κάνει δουλειές.

Φιλοζωϊκές οργανώσεις προγραμματίζουν διαμαρτυρία έξω από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται ο δράστης ενώ το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: