ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ώρα της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε!

Στις 7 Οκτώβρη το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του. 

Η φασιστική και εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής  πίστευε και πιστεύει βαθιά στη βία και πριν και μετά την κρίση, είναι ενάντια στη δημοκρατία και τις ανθρώπινες  αξίες. Η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός της δημοκρατίας, υπηρέτης και μακρύ χέρι του συστήματος, που δρούσε ως μια εγκληματική οργάνωση με συνεχείς επιθέσεις εναντίον των αγωνιστών του εργατικού κινήματος και της δημοκρατίας.

 Δεν ξεχνάμε  την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα . Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Σ. Λουκμάν, τη δολοφονική επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες, το πογκρόμ επιθέσεων σε μετανάστες. Δεν ξεχνάμε το μαφιόζικο χτύπημα στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Όπως και δε ξεχνάμε τα δημοσιογραφικά κυκλώματα που τους ξέπλεναν για χρόνια στο Τύπο ως «αντισυστημικούς» και «παρεξηγημένους»

Ας γνωρίζουν όμως οι επίδοξοι μιμητές των ναζιστικών αντιλήψεων και πρακτικών ότι ούτε το όργιο της τρομοκρατίας ούτε οι συνεχείς προσπάθειες δυσφήμησης και σπίλωσης των εργατικών αγώνων μπορούν να κάμψουν την αγωνιστική διάθεση και την αποφασιστικότητα των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Οι συνεχείς φασιστικές προκλήσεις και εγκληματικές συμπεριφορές δεν αντιμετωπίζονται μόνο με ιδεολογικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις. Η Δημοκρατία χρειάζεται ν’ αμυνθεί με όλα τα νόμιμα και συνταγματικά μέσα απέναντι σε όσους την αμφισβητούν και την υπονομεύουν.

Από την πρώτη στιγμή ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς , όπως και όλο το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα ) βρίσκεται  στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!

ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

 

Μία μόνο θέση αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: βαθιά μέσα στη φυλακή! 

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ              ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Follow us: