Διακόσια δέκα επτά καινούργια emojis ενέκρινε το Unicode Consortium, τα οποία θα φτάσουν στις συσκευές, σταδιακά, μέσα στο 2021.

Από αυτά, τα 210 είναι παραλλαγές αποχρώσεων δέρματος, αλλά επτά είναι ολοκαίνουργια. Ανάμεσα στα καινούργια, η «φατσούλα στα σύννεφα», η «φατσούλα που εκπνέει» και η «φατσούλα με ελικοειδή μάτια» είναι emoji αναπαραστάσεις της επιδεινούμενης εξάντλησης και σύγχυσης που χαρακτηρίζει το 2020 (στις λέξεις κλειδιά για τη «φατσούλα με ελικοειδή μάτια» περιλαμβάνονται οι «trouble» και «whoa»). Επιπλέον, μια καρδιά με επίδεσμο (σε διαδικασία αποθεραπείας), μια καρδιά που έχει πάρει φωτιά, ένα πρόσωπο και μια γυναίκα με γενειάδα, συμπληρώνουν το updade για τη version 13.1.

Παράλληλα, η Emojipedia δημοσιοποίησε τις πλέον πρόσφατες της εικόνες για αυτό το σετ για να δείξει πώς θεωρούν ότι θα – ή, πρέπει να – φαίνονται αυτά τα emojis. Από την άλλη, η «φατσούλα με ελικοειδή μάτια» επιλύει ένα ζήτημα το οποίο εδώ και καιρό ταλαιπωρεί την κοινότητα των χρηστών: οι περισσότεροι από αυτούς που πωλούν emojis δείχνουν το σημείο στίξης «?» στη θέση των ματιών. Άλλοι δείχνουν σπείρες. Με το καινούργιο emoji, όλοι οι πωλητές θα δείχνουν το ήδη υπάρχον emoji με «X» στη θέση των ματιών. Και το καινούργιο, με ελικοειδή μάτια.

πηγή iefimerida.gr

Follow us: