Χάρη στα πλαστικά καπάκια νερού

Περισσότερους από 200 συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα έχει ωφελήσει η διαδικασία της συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών εμφιαλωμένου νερού που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος ΑΜΕΑ Γονέων και Φίλων Ν. Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και στηρίζει, από το 2014, με όλες τις δυνάμεις του το φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S.

Μάλιστα, για την καλύτερη ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, το νερό ZARO’S και «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» δημιούργησαν ένα βίντεο, στο οποίο καταγράφεται η διαδικασία της ανακύκλωσης από την στιγμή που συλλέγεται το καπάκι μέχρι και τη δημιουργία του τελικού προϊόντος. Στην διαδικασία αυτή μέρος παίρνουν εθελοντές μαθητές σχολείων, οι οποίοι μαζεύουν τα καπάκια στα σχολεία και το ZARO’S τα μεταφέρει στα «Πλαστικά Κρήτης» όπου γίνεται η ανακύκλωση τους. Έπειτα, με τα χρήματα που συγκεντρώνονται ο σύλλογος προμηθεύεται αναπηρικό υλικό αλλά και αναλώσιμα για όσους το έχουν ανάγκη.

Τονίζεται ότι πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» είναι ο παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου Μανώλης Στεφανουδάκης, ένας άξιος «πρεσβευτής» της Κρήτης και της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, τον οποίο η εταιρεία υποστηρίζει διαχρονικά, ως περήφανος χορηγός.

πηγή ana.gr

Follow us: