Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν σήμερα ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Μανόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επίσκεψή τους, καθώς και ο ίδιος είχε διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, κατά το χρονικό διάστημα 2004 – 2009.

Συζήτησαν θέματα επικαιρότητας και ειδικότερα για το μεταναστευτικό και την πανδημία και εστίασαν περαιτέρω σε θέματα που απαιτούν τη λήψη αποφάσεων και  πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της περιοχής μας.  

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι η νεολαία του κόμματος θα πρέπει να συνεχίσει να είναι δραστήρια και διεκδικητική για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για την περιοχή μας και τη χώρα και σε αυτή την προσπάθεια τους θα είναι δίπλα τους για να τους στηρίζει.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη συνάντησή τους και του ευχήθηκαν καλή δύναμη για την ολοκλήρωση του οράματός του για το Δήμο Λεβαδέων.  

Follow us: