Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καρδίτσα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήκει στην αγνοούμενη φαρμακοποιό.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε σημείο 15 χλμ. από εκεί που επικεντρώνονται οι έρευνες, κάτω από λάσπες προεξείχε ένα ανθρώπινο πόδι που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες το πτώμα δυστυχώς ανήκει στην φαρμακοποιό που αναζητούταν εδώ και 6 μέρες.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η ορμή του χειμάρρου που εκτόξευσε τη σορό της άτυχης γυναίκας περίπου 60 μέτρα σε παράκτια περιοχή από την κοίτη του ποταμού, στην περιοχή της Βασιλίτσας.

Στη μητέρα της είχε τηλεφωνήσει ο πρωθυπουργός

«Να βρεθεί το παιδί. Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί» είπε η μητέρα της Ευδοκίας η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο κυκλώνας Ιανός έπληξε την περιοχή.

«Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω “εγώ δεν έχω ρεύμα” και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε. Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί. Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό», πρόσθεσε η μητέρα της.

Με τη μητέρα της Ευδοκίας επικοινώνησε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να τη διαβεβαιώσει πως οι έρευνες δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να βρεθεί το παιδί της.

Follow us: